Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1. Imię: Ksawery 2. Wiek: Mój wiek jaki mam to 18 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na ten moment mogę poświęcić cały dzionek 4. Co chciałbyś zmienić: Sam nic zmieniać nie chce, jeżeli coś miałbym poprawić lub dodać to obgadałbym to z innymi moderatorami oraz strefowiczami. Sam na własną rękę nie zmieniłbym nic bez uzgodnienia z innymi. Czekałbym na opinię innych co myślą o danym pomyślę. 5. W czym chciałbyś pomóc: Pierwszym celem i najważniejszym w czym chciałbym pomóc to, żeby nie było żadnych sporów między administratorami, ani żadnych kłótni miedzy graczami. Chciałbym pomóc moderacji ponieważ jest ich tylko dwójka, a forum jest duże i lepiej żeby rozłożyć miedzy sobą zadania co kto robi, a nie jedna osoba. Nie każdy ma czas w danym dniu i inny moderator go może zastąpić, dlatego składam podanie żeby pomagać innym 6. Dlaczego akurat ty: Wiec zacznijmy od wstępu Mam na imię Ksawery jestem informatykiem oraz programistą, który lubi spędzać czas przy programowaniu oraz poprawianiu stron internetowych innych osób. Moim zainteresowaniem jest fotografia informatyka oraz zabawa w językach programistycznych. No to Dlaczego ja? Otóż byłem kiedyś moderatorem i moim zdaniem dobrze się sprawowałem. Umiem języki programistyczne takie jak IPS, PHP, Python oraz JavaScript. Zapoznałem się z całym regulaminem tego otóż forum, które bym wspierał i dopracowywał z innymi moderatorami. Wiem jakie zadania miałbym pełnić. Jestem takim typem osoby która musi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, oraz nie lubię zostawiać niczego na ostatnią chwilkę. Chciałbym żebyśmy razem z moderacją procowali sumiennie i korzystnie dla forum. Zadania które dostałbym do wykonania próbowałbym oraz zrobiłbym jak najdokładniej, nie zostawiając tego żeby ktoś to poprawiał. Od początku mojego przyjścia na forum nie dostałem żadnego ostrzeżenia. Byłem Adminem AWP #2 , który pomagał każdemu kto potrzebował takiej pomocy. Na serwera uczyłem nowych Adminów komend oraz obsługiwania panelu Administratora i kontaktu z innymi graczami. Teraz jestem UBTeamem, który pomaga innym graczom oraz innym UBT jak nie mają czasu lub z czymś problem. Na zakończenie Chciałbym dodać że jest jeden moderator, a rekrutacja jest cały czas otwarta i chce pomóc innym graczom jak i @ ArcyBM 7. Staż na forum: Staż na forum jaki mam wynosi 13d 23h 49m 39s Rejestrację podjąłem 22 czerwca 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, nie raz byłem Moderatorem. Miałem przyjemność być moderatorem i mam doświadczenie z IPS oraz PHP. Myślę że dawałem sobie radę, ponieważ byłem sam na tym stanowisku i sam pilnowałem całego forum z rangi moderatora. Minimalnie 18 lat, ✅ 10 dni online ✅ Minimalnie 300 postów,✅ Rozpoznawalność oraz aktywność,✅ Znajomość ortografii i zasad pisowni, ✅ Wysoka kultura osobista,✅ Brak ostrzeżeń na koncie.✅ Piszę to podanie 3 na to stanowisko. Nic więcej nie dodaje, piszę tak samo jak było w poprzednim podaniu, ponieważ napisałem już wszystko o sobie i nic więcej nie ma już do dodania. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 10 godzin temu, Krejzol napisał: Mój wiek jaki mam to 18 lat 10 godzin temu, Krejzol napisał: Umiem języki programistyczne takie jak :/// A tak ogólnie to +/- wiek + chęci +/- podanie. Caly czas sie powtarzasz - strasznie lubisz pokazywać wszystkim, ze masz racje (chociaz by ostatnio na strefoboxie odosnie jakiegos odwolania) Na nie, ewentualnie na probe. @ Shprytny , akurat te 14 dni to w porządku wynik od czerwca, chociaż nie wiem na jakiej podstawie jest to liczone, bo od 2 miesiecy caly dzien mam odpalone forum na elekcjach, pisze na czatpudelku itp, a mam zaledwie 5h przez te 2 miechy . Pewnie tak, ale i tak juz powinienem miec wiecej w takim razie XD 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja również jestem na nie, ksawery, i będę, póki nie zmienisz swojego zachowania i ogólnego podejścia do naszej sieci. + Wiek +/- Staż +/- IPS, jak zwykle jesteś przekonany, że wszystko perfekcyjnie ogarniasz i nic nigdy nie sprawi ci problemu. - Zaangażowanie w życie forum - owszem, aktywny to jesteś, ale pod względem postów, propozycji i różnych dyskusji kompletnie nie powiedziałbym. - Zachowanie, nie umiesz przyjąć na siebie jakiejkolwiek krytyki nawet, jeśli jest ona skierowana w żartobliwy sposób, wszystko odbierasz jako atak w swoją osobę lub otoczenie. Mimo wszystko życzę powodzenia. Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Neutralnie Nie siedzę godzinami na forum żeby móc się jakoś wypowiedzieć więcej, chociaż jako support surfa w miarę dobrze się sprawujesz, +/- podanie, dużo powtórzeń itd. + wiek +/- staż, wydaje mi się że te niecałe 14 dni to niedużo jak na czas od czerwca + reszta jak dla mnie bez zastrzeżeń +/- aktualnie support surfa i ubt. myślę że nie ma co przesadzać z rolami. Jestem najwyżej za okresem próbnym szczególnie po wypowiedziach wyżej chociaż nigdy się nie przekonałem o tym. @ Andrzej. No właśnie jakoś dziwnie te godziny liczy, tzn. wydaje mi się że jakiś czas poza forum pauzuje naliczanie i dopiero jak wejdziesz spowrotem to nalicza. ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 ogólnie moje zdanie jest takie: +/- wiek +/- podanie widać szczerze że chłopak się stresował pisząc to podanie czyli wnioskuję że by bardzo chciał być na tej randze +/- miły chłopak przynajmniej z tej strony go poznałem i bardzo przestrzega regulaminu na serwie surf rpg wiec zapewne tu też będzie dobrze spełniał swoją role wiem że jakoś jestem trochę noname na forum ale dla mnie i jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ja będe na TAK +wiek +doświadczenie +spełnia wszystkie wymagania +nigdy nie widziałem aby wdał się w jakiś konflikt z jakimś użytkownikiem +podanie BaJo JaJo 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Witam, +wiek +doświadczenie +bardzo pomocny +podanie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Witam bardzo serdecznie +Wiek +/- podanie (za dużo powtórzeń troszkę) +Doświadczenie +Chęci wsparcia forum +Rzetelny i pomocny chłopak Jestem na wielkie oraz głośne tak !. Pozdrawiam kustosz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Jestem za okresem próbnym: + Wiem, że w momencie nadania Ci rangi wykażesz się poziomem + Staż + Aktywny, chętny, pomocny + Brakuje moderatorów, choć daje sobie radę 1 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 + doświadczenie + dostępny w prawie każdym momencie + pomocny + wiek + spełnia wszystkie wymagania na moderatora +/- podanie ale to najmniej ważne moim zdaniem Jestem co najmniej za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Witam + wiek + doświadczenie oraz chęci + pomocny +/- podanie Jestem jak najbardziej za daniem szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Ogólnie jestem na tak, to już jest chyba 4 podejście, moim zdaniem starczy. + Aktywność + Przez ostatni czas brak konfliktów + Wiek 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 na tak aktywny ladne podanie wiek spelnia wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 W dniu 13.12.2020 o 00:38, Krejzol napisał: Na ten moment mogę poświęcić cały dzionek Już to widzę, że siedzisz na forum 15h. Takie bajki opowiadaj gdzie indziej Interpunkcja u Ciebie leży totalnie, a jest ona dość ważna na tak odpowiedzialnym stanowisku. W dniu 13.12.2020 o 00:38, Krejzol napisał: Mam na imię Ksawery jestem informatykiem oraz programistą, który lubi spędzać czas przy programowaniu oraz poprawianiu stron internetowych innych osób. Pytanie brzmi "Dlaczego akurat Ty", a ty piszesz jak masz na imię i czym się interesujesz Już nie chce Cie dobijać, lecz Ty widzisz jak zdania składasz? W dniu 13.12.2020 o 00:38, Krejzol napisał: Pierwszym celem i najważniejszym w czym chciałbym pomóc to, żeby nie było żadnych sporów między administratorami "CHCIAŁBYM POMÓC TO ,ŻEBY" Jestem na nie. Argumenty podałem wyżej. 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na tak +wiek +chęci +pomocny +wymagania Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Na tak +Wiek! +pomocny +wymagania! +/- Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Na Nie Wiek + Podanie co chwile widzę tylko [ Moderator Krejzol ] / [ Moderator Krejzol ] ile można... - Wymagana znajomość ortografii. - 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi