Użytkownik Filipskyy Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Dzięki za ban za niby czity chociaż nigdy nie Czitowalem dostałem bana od nwm kogo ale pewnie od waszego bota który musi zostać naprawiony żadnych plików nie mam wygranych niestety nie mogę udowodnić bo nie mogę wstawić zdjęcia bo ma powyżej 4 mega czy tam coś Odnośnik do komentarza
Użytkownik Filipskyy Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nick: Filipskyy Banujacy: bot Serwer:[surf_ski + klasy][reset] StrefaSkilla.pl [201LVL][perki I Monet Data zdarzenia: 13.12.2020 Opis sytuacji: naprawcie tego bota waszego bo wykrył u mnie niby czity a nigdy w grach nie Czitowalem dowodów wysłać nie mogę bo zdjęcie które robię ma powyżej 4 mega Wycinek bana z konsoli:zostałeś zbanowany na serwerze przez admina strefaSkilla.pl (czyli przez waszego bota. Jesteś zbanowany permanentnie Zbanowany nick Filipskyy Powód wykryto czyta itd Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Obejrzałem demko, nic na nim nie ma, plugin oszalał. Następnym razem od razu zastosuj się do wzoru, będzie łatwiej i szybciej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi