Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga UBT

MasterToster

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: .M.

Nick oskarżonego:  eSX

Powód skargi: Niesłuszny ban/Amatorskie rozpisanie demka

Opis sytuacji: @ eSX 1.6  Nagminnie twierdzi że jestem odpalony/pale się sety mam zmienić z tego co widzę kolega strasznie chce mnie się pozbyć z sieci ale nie pozwolę sobie na plucie w twarz.. albo mi się wydaję albo zgadał się z @ Przyjaciel <3  aby się mnie pozbyć z sieci kilka vac akcji/płaczu gorszych graczy i już chcą się mnie pozbyć

Data i godzina zdarzenia: 13.12.2020 - 14:44:53

Miejsce zdarzenia: Dział odwołań  CS 1.6 Only DD2#1

Dowody: Poniżej tematy oraz link do demka 

Coś od siebie: Bardzo proszę aby ktoś z większym doświadczenie rozpisał to demko bo to jakaś parodia nie wiem jak mam udowodnić że jestem czysty (nr1. spakować cały dysk w rar i przed każdym wejściem na serwa wysyłać UBT teamowi bo płaczą ludzie) nr2 Odpalać live i pokazać cały dysk? nie mam pojęcia....

@ EasyYou  Dokładnie koledzy chyba jeszcze nie widzieli triggera w akcji, doświadczenie poniżej asfaltu 

Edytowane przez MasterToster
  • Ha ha 4
  • Przykro mi 2
  • Użytkownik

A więc tak.

Skarga od samego początku nie ma żadnej podstawy, twierdzisz że próbujemy się pozbyć ciebie z sieci, mimo że ja wchodzę na #1 tylko po to żeby kogoś zbanować, nie znam cie osobiście, nie mam nic do ciebie, ale ty masz swoje tezy i założenia, nie wnikam.

Po drugie, pierwsza lepsza osoba, która choć trochę zna się na tej grze może sobie przejrzeć czasówki z powyższych odwołań i samemu stwierdzić, że są one prawidłowe.

Po trzecie, samemu nie dałeś kontrrozpiski ze swojej strony, a przecież jesteś doświadczonym graczem ze skillem? huh

Zapraszam kogoś kto "zna się na ocenianiu demek" do wypowiedzi, bo przecież aktualny UBT jest niekompetentny.

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Witajcie. Sory,że się wtrące ale jeśli po części nie zgadzasz się z werdyktem podanego przez UBT mogę sprawdzić demko osobiście, wchodzi Ci taki intereS? ;p 
Z racji żeby administracja nie miała zadnych problemów  do powyższej skargi rozpisze je tutaj bo i tak mi sie nudzi. :
2:19 - tutaj niby przed reakcją zdążył zauważyć łokieć, ale zbbyt szybka reakcja. +b 
2:24 - tutaj raczej lucky. -b
3:39 - Pociagło tutaj ostro, +b
4:12 - +b
6:30 - tutaj raczej zwykly flick, chociaz moge sie mylic. Jak dla mnie -b
6:46 - nie wiem, releks byka. +b
7:00 - az spowolnilem troche, fajnie tam jakby ten celownik trzyma sie tej glowki, magnezy na deagle są? :o +b
7:14 - co sie stanie gdy: Twój teammate zasłoni Ci głowe, a co się stanie gdy teammate zejdzie Ci z pola widzenia, nie wiarygodna szybkość. +b
10:25 - pociągnęło, aż za bardzo i ze zbyt chujowej pozycji. +b
10:49 - normally. -b

W skrócie, werdykt podaje taki sam jak inni, z taką różnicą że próbowałeś znaleść coś bardziej pod semi, lecz znalazłes jakiegoś smieciowego legita pod rage. Z taką różnicą.

Werdykt według mnie? // GRACZ TYPU SLABO ODJEBANY. 

Edytowane przez HardwarePLAYER
  • Super 4
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

Osoby wyżej wycisnęły ostatnią krople z jakże fajnego demka. Skargę odrzucam, na naszych serwerach już raczej nie pograsz. 

Pozdrawiam

• Lubię to! 3
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]