Użytkownik MasterToster Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Twój Nick: .M. Nick oskarżonego: eSX Powód skargi: Niesłuszny ban/Amatorskie rozpisanie demka Opis sytuacji: @ eSX 1.6 Nagminnie twierdzi że jestem odpalony/pale się sety mam zmienić z tego co widzę kolega strasznie chce mnie się pozbyć z sieci ale nie pozwolę sobie na plucie w twarz.. albo mi się wydaję albo zgadał się z @ Przyjaciel <3 aby się mnie pozbyć z sieci kilka vac akcji/płaczu gorszych graczy i już chcą się mnie pozbyć Data i godzina zdarzenia: 13.12.2020 - 14:44:53 Miejsce zdarzenia: Dział odwołań CS 1.6 Only DD2#1 Dowody: Poniżej tematy oraz link do demka Coś od siebie: Bardzo proszę aby ktoś z większym doświadczenie rozpisał to demko bo to jakaś parodia nie wiem jak mam udowodnić że jestem czysty (nr1. spakować cały dysk w rar i przed każdym wejściem na serwa wysyłać UBT teamowi bo płaczą ludzie) nr2 Odpalać live i pokazać cały dysk? nie mam pojęcia.... @ EasyYou Dokładnie koledzy chyba jeszcze nie widzieli triggera w akcji, doświadczenie poniżej asfaltu Edytowane 13 Grudnia 2020 przez MasterToster 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 A więc tak. Skarga od samego początku nie ma żadnej podstawy, twierdzisz że próbujemy się pozbyć ciebie z sieci, mimo że ja wchodzę na #1 tylko po to żeby kogoś zbanować, nie znam cie osobiście, nie mam nic do ciebie, ale ty masz swoje tezy i założenia, nie wnikam. Po drugie, pierwsza lepsza osoba, która choć trochę zna się na tej grze może sobie przejrzeć czasówki z powyższych odwołań i samemu stwierdzić, że są one prawidłowe. Po trzecie, samemu nie dałeś kontrrozpiski ze swojej strony, a przecież jesteś doświadczonym graczem ze skillem? huh Zapraszam kogoś kto "zna się na ocenianiu demek" do wypowiedzi, bo przecież aktualny UBT jest niekompetentny. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Witajcie. Sory,że się wtrące ale jeśli po części nie zgadzasz się z werdyktem podanego przez UBT mogę sprawdzić demko osobiście, wchodzi Ci taki intereS? Z racji żeby administracja nie miała zadnych problemów do powyższej skargi rozpisze je tutaj bo i tak mi sie nudzi. : 2:19 - tutaj niby przed reakcją zdążył zauważyć łokieć, ale zbbyt szybka reakcja. +b 2:24 - tutaj raczej lucky. -b 3:39 - Pociagło tutaj ostro, +b 4:12 - +b 6:30 - tutaj raczej zwykly flick, chociaz moge sie mylic. Jak dla mnie -b 6:46 - nie wiem, releks byka. +b 7:00 - az spowolnilem troche, fajnie tam jakby ten celownik trzyma sie tej glowki, magnezy na deagle są? +b 7:14 - co sie stanie gdy: Twój teammate zasłoni Ci głowe, a co się stanie gdy teammate zejdzie Ci z pola widzenia, nie wiarygodna szybkość. +b 10:25 - pociągnęło, aż za bardzo i ze zbyt chujowej pozycji. +b 10:49 - normally. -b W skrócie, werdykt podaje taki sam jak inni, z taką różnicą że próbowałeś znaleść coś bardziej pod semi, lecz znalazłes jakiegoś smieciowego legita pod rage. Z taką różnicą. Werdykt według mnie? // GRACZ TYPU SLABO ODJEBANY. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez HardwarePLAYER 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Osoby wyżej wycisnęły ostatnią krople z jakże fajnego demka. Skargę odrzucam, na naszych serwerach już raczej nie pograsz. Pozdrawiam 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi