Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga UBT

MasterToster

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: .M.

Nick oskarżonego:  eSX

Powód skargi: Niesłuszny ban/Amatorskie rozpisanie demka

Opis sytuacji: @ eSX 1.6  Nagminnie twierdzi że jestem odpalony/pale się sety mam zmienić z tego co widzę kolega strasznie chce mnie się pozbyć z sieci ale nie pozwolę sobie na plucie w twarz.. albo mi się wydaję albo zgadał się z @ Przyjaciel <3  aby się mnie pozbyć z sieci kilka vac akcji/płaczu gorszych graczy i już chcą się mnie pozbyć

Data i godzina zdarzenia: 13.12.2020 - 14:44:53

Miejsce zdarzenia: Dział odwołań  CS 1.6 Only DD2#1

Dowody: Poniżej tematy oraz link do demka 

Coś od siebie: Bardzo proszę aby ktoś z większym doświadczenie rozpisał to demko bo to jakaś parodia nie wiem jak mam udowodnić że jestem czysty (nr1. spakować cały dysk w rar i przed każdym wejściem na serwa wysyłać UBT teamowi bo płaczą ludzie) nr2 Odpalać live i pokazać cały dysk? nie mam pojęcia....

@ EasyYou  Dokładnie koledzy chyba jeszcze nie widzieli triggera w akcji, doświadczenie poniżej asfaltu 

Edytowane przez MasterToster
  • Ha ha 4
  • Przykro mi 2
  • Użytkownik

A więc tak.

Skarga od samego początku nie ma żadnej podstawy, twierdzisz że próbujemy się pozbyć ciebie z sieci, mimo że ja wchodzę na #1 tylko po to żeby kogoś zbanować, nie znam cie osobiście, nie mam nic do ciebie, ale ty masz swoje tezy i założenia, nie wnikam.

Po drugie, pierwsza lepsza osoba, która choć trochę zna się na tej grze może sobie przejrzeć czasówki z powyższych odwołań i samemu stwierdzić, że są one prawidłowe.

Po trzecie, samemu nie dałeś kontrrozpiski ze swojej strony, a przecież jesteś doświadczonym graczem ze skillem? huh

Zapraszam kogoś kto "zna się na ocenianiu demek" do wypowiedzi, bo przecież aktualny UBT jest niekompetentny.

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Witajcie. Sory,że się wtrące ale jeśli po części nie zgadzasz się z werdyktem podanego przez UBT mogę sprawdzić demko osobiście, wchodzi Ci taki intereS? ;p 
Z racji żeby administracja nie miała zadnych problemów  do powyższej skargi rozpisze je tutaj bo i tak mi sie nudzi. :
2:19 - tutaj niby przed reakcją zdążył zauważyć łokieć, ale zbbyt szybka reakcja. +b 
2:24 - tutaj raczej lucky. -b
3:39 - Pociagło tutaj ostro, +b
4:12 - +b
6:30 - tutaj raczej zwykly flick, chociaz moge sie mylic. Jak dla mnie -b
6:46 - nie wiem, releks byka. +b
7:00 - az spowolnilem troche, fajnie tam jakby ten celownik trzyma sie tej glowki, magnezy na deagle są? :o +b
7:14 - co sie stanie gdy: Twój teammate zasłoni Ci głowe, a co się stanie gdy teammate zejdzie Ci z pola widzenia, nie wiarygodna szybkość. +b
10:25 - pociągnęło, aż za bardzo i ze zbyt chujowej pozycji. +b
10:49 - normally. -b

W skrócie, werdykt podaje taki sam jak inni, z taką różnicą że próbowałeś znaleść coś bardziej pod semi, lecz znalazłes jakiegoś smieciowego legita pod rage. Z taką różnicą.

Werdykt według mnie? // GRACZ TYPU SLABO ODJEBANY. 

Edytowane przez HardwarePLAYER
  • Super 4
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

Osoby wyżej wycisnęły ostatnią krople z jakże fajnego demka. Skargę odrzucam, na naszych serwerach już raczej nie pograsz. 

Pozdrawiam

• Lubię to! 3
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]