Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Unban cold

Mallowz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: cold

Nick admina banującego: Szablo

Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban

Czas oraz data bana: 12-14-20 00:56

Serwer na którym dostałeś bana: Mirage #2

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Pisząc "nie ma o czym gadać" mam na myśli, że admin wykonał dobrą robotę dając mi bana po jakiś 20 minutach bacznie mi się przyglądając oraz nie widze konieczności opisywania sytuacji, gdyż admin tak jak wspomniałem zachował się jak należy a demko będzie do analizy (przepraszam za wzór ale nie zauważyłem, że nie skopiowałem całego).

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:551038606&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062342940

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Connecting to public(91.224.117.137:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(91.224.117.137:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU

Edytowane przez Mallowz
  • Zasłużony

@ Szabloo poprosze o rozpiske. /// 48h

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik∙

Runda 2:1 5;55min - Bardzo dziwnie jak skanowałeś gościa 3 strzał celownikiem brałeś po srodku jego ciała.

Runda 3;1 7;10 - Skąd wiedziałeś, że 2 osoby są na shorcie? zabiłeś jedną po czym nie widziałeś drugiej, a magicznie za side patrzałeś 

Runda 3;4  10;50 - jak z okna wyskakiwałeś to od razu celownik na krzesło?

Runda 5;5 14;55 - Przycelowałeś na moją głowę kto sprawdza tak boxy?

Runda 7;5 16;45 - Tak ładnie przez smoke walisz? 

Runda 7;5 17;49 -Hmmm znowu takie wyjście na mida jak w rundzie 5;5

Runda 8;5 18;42 - Zabiłeś parę sekund temu z rampy przez smoke (czyli już wiedziałeś, że przez smoke wychodzą), ale stanąłeś na tetrisie i z dupy bez żadnego infa patrzałeś pałace po czym zabiłeś gościa? No dziwne te patrzenie w pałace, a na rampe już nie XD 

Runda 6;9 21;05 - Dałeś flesha na ct jak wiedziałeś, że jest koło boxów po fleshu, którego sam miałeś skąd wiedziałeś, że gościu przeszedł maksymalnie do prawej?

Runda 7;11 24;25 - Ojoj smoke i od razu przez smoke heada tak strzelasz? No powiem, że pięknie ;d

Runda 7;12 25;36 - Zawsze wychodzisz mida i magicznie przycelowałeś na gościa ciało w oknie do lewej tylko, że na mida się tak nie wychyla, że najpierw patrzysz se na gościa przez sciane, a potem wychodzisz jak gdyby nigdy nic ;d 

Runda 8;12 27;01 jakoś - Zawsze jak wychodzisz mida dajesz to swoje molo do okna po czym wychylasz zawsze okno i connecta wgl nie patrzysz, a w tej rundzie usłayszałeś smoke i widziałeś smoke w connie wychyliłeś na okno po czym od razu na conna i patrzałeś się w conna jak był smoke? Tam nic nie było widać, a ty dalej patrzysz chociaż gosicu ci praktycznie rashował i uciekłeś z mida hmmm w poprzednich rundach jak byłeś i nikt ci nie rashował to wychodziłeś od razu i leciałeś, a w tej czemu nie>? ( moje zdanie na tą runde to, że molo specialnie nie dałeś żeby cię nie słyszał gosciu z conna, że jestes na midzie i jak wiedziałeś, że cie sprawdzam to z dupy patrzałeś smoke XDD)

Runda 8;12 27;55 - Tutaj może ja nie słyszałem tego skoku albo jestem głuchy ;d Jak cię oglądałem to skoku nie słyszałem, ale teraz jak oglądam dokładnie demko to jakoś tam słyszałem, ale musiałem podłośnić demko ;d 

Runda 8;13 28;28 - Ej ja nie rozumiem twojego wychylania teraz akurat szybko sprawdziłeś to okno i wyszedłeś, i na shorta od razu po czy się wywaliłeś (Nie podoba mi się wychylanie) 

Runda 9;13 30;20 - Niby umiesz te swoje smoke/molo/feshe dawać i w poprzednich rundach sprawdzałeś tak dokładnie np. mida, a w tej rudzie jak jakiś silver wychodzisz na, A i nie sprawdzasz side ani pod drewnem? No powiem ci dziwne (żeby nie było, że coś masz to specialnie się wywaliłeś, żeby nie było  tak to wygląda)

Runda 10;14 32;38 - Patrzysz aparty po czym po chwili jeb od razu na exit chociaż go wgl nie widziałeś i nie słyszałeś i go magicznie zabiłeś? Po tym zagraniu dałem banika.

Po tej ostatniej akcji dałem banika i dla mnie masz to wh tylko się ukrywałeś też, bo jak wyżej napisałeś wiedziałeś, że cię sprawdzam tyle czasu i się ukrywałeś. 

Jak sprawdzałem twoje konto na forum to same posty z ub - UBT nie dziwne, że jest dla tylu osób podejrzany?

Po twoim koncie na Steam Stwierdziłem, że też nowiutkie, bo 1lvl masz 100h jak sprawdzałem twoje inne konta na których dostawałeś bana w poprzednich ub to teraz stwierdzam, że zalicza to się chyba pod multikonto ;p 

UBT sprawdźcie sobie te rundy, które opisałem i proszę o werdykt ;d @ Krejzol  @ Andrzej.  

Pozrawiam Szablo!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Dzięki za naprawdę szybką odpowiedź!

Runda 2:1 5;55min - Nie wiem co widzisz w tym "dziwnego" wiedzałem gdzie jest przeciwnik i poprostu przeskanowałem tam.

Runda 3;1 7;10 - Wydaje mi się, że ewidentnie typek na edwardzie tupnął, moje "magiczne" patrzenie na side było spowodowane paniką, ponieważ nie wiedziałem jak blisko już jest. Pierwszy frag na gali to było poprostu zwykłe sprawdzenie.

Runda 3;4  10;50 - Nie, na dusta.

Runda 5;5 14;55 - Nie rozumiem co w tym takiego dziwnego, że dajesz to jako podejrzaną akcje. Stałeś tam większość rundy a ja poprostu nie chciałem tego zepsuć.

Runda 7;5 16;45 - Wiedziałem, że przeciwnik ma lowa i gdy słuszałem, że cofa to chciałem go jeszcze złapać przy kuchni przez tego smoka.

Runda 7;5 17;49 - Hmmm znowu chyba stałeś większość rundy za boxami i chyba znowu nie chciałem tego zepsuć.

Runda 8;5 18;42 - Chodzi o to, że słyszałem tylko 1 osobę, więc nie rozumiem fragmentu "czyli już wiedziałeś, że przez smoke wychodzą". Po zabiciu przeciwnika wciąż mając smoka postanowiłem wziąć tę pozycję jako off-angle, żeby zaskoczyć przeciwnika. Co w tym dziwnego, że przestałem patrzeć w smoka na rampie po zabiciu jednego?

Runda 6;9 21;05 - Nie licząc tego, że go słyszałem jak przeszedł na prawą stronę (?) to naturalnie sprawdza się wpierw prawą stronę potem lewą (w tym róg) i wtedy śmietnik ale co ja tam wiem.

Runda 7;11 24;25 - Kiedy przeciwnik rzucił sobie tego smoka, spodziewałem się (moim 100h doświadczeniem), że przeciwnik będzie gdzieś za smokiem. Był to, że tak to powiem "pizdo-strzał", gdzie instynktownie (bez myślenia) strzeliłem (tak z "pizdy" dlatego taka nazwa). Ale faktycznie jest to podejrzane. Pierwsza naprawdę podejrzana akcja gratuluję! :brawa:

Runda 7;12 25;36 - Bez obrazy, ale nie jesteś jakimś naprawdę dobrym graczem i moim zdaniem powinieneś być ostatnią osobą, która powinna mówić jak wychylać, strzelać i grać. To, że patrze na przeciwnika przez ściane jest jedynie przypadkiem, gdyż na demku widać, że peekując jestem bardzo dobrze wcelowany w lewą strone okna.

Runda 8;12 27;01 - Daje molotova zawsze kiedy mam ak ale rzadko kiedy mam awp, ponieważ mając awp mam faktyczną przewagę nad przeciwnikiem i wtedy do pomocy najczęściej rzucam sobie flasha górą na okno. Jeżeli chodzi o connectora to myślałem, że smoke na connectorze to jakiś one-way i postanowiłem się w niego wcelować. Widząc, że mój teammmate zginął na rampie i drugi wychodził stwierdziłem, że nie ma sensu iść mida i większą szansę mam od A. Przeciwnik mnie nie rashował był wcelowany w wejście na boxy a gdyby mnie zrushował to by mnie zabił. Oraz pytanko: Dlaczego twoim zdaniem nie rzuciłem molotova tylko po to, żeby typek nie wiedział o mnie na midzie jednocześnie rzucając flasha z mida? bo nie potrafię tego ogarnąć. Co do rushowania mida hmmm, awp, brak molo na okno, smoke w connectorze oraz 4v2.

Runda 8;12 27;55 - Akurat (bez obrazy dla nikogo) nie wyjąłem słuchawek z happy meal'a. Mając dobre i dobrze skonfigurowane słuchawki bezproblemowo słyszałem skok przeciwnika.

Runda 8;13 28;28 - Po sprawdzeniu okna oraz przeskanowaniu prawej strony jungle postanowiłem iść za boxy ale nie spodziewałem się, że przeciwnik jest już na shorcie i zacząłem panikować

Runda 9;13 30;20 - Pierwsze, silver by stał i baitował cały swój team bojąc sie wychylać. Drugie, A to nie Mid. Trzecie, nie wiem co w tym podejrzanego, że jak pajac się wywaliłem. Czwarte, widziałem, że teammate jest ze mną ale nie zauważyłem, że miał keydrop w nicku i na awatarze (czyli nic nie zrobi). Piąte chciałem zaryzykować peeka na jungle i zabić z tamtej okolicy przeciwnika. Tutaj słowa klucz "zaryzykować"/"obstawić gdzie jest przeciwnik" (Nie zrobiłem tego specjalnie poprostu miałem nadzieję, że nikogo nie ma na side).

Runda 10;14 32;38 - Co w tym magicznego? teraz odwołanie do słów kluczowych. "zaryzykować" i skupić się na jednej pozycji odpuszczając pozostałe. "obstawić gdzie jest przeciwnik" i skupić się na tej pozycji. Wpierw wykluczyłem shorta ze względu na teammate'a wtedy skupiłem się na scenariuszu, że przeciwnik zrashuje undera i wtedy patrzyłem B apsy. Kolejny scenariusz, że przeciwnik przejdzie kuchnię. wcelowałem się w exit, ponieważ był najbezpieczniejszy do patrzenia i akurat był tam przeciwnik. Gdyby jednak dalej nie było przeciwnika wziąłbym scenariusz, że patrzy okno/wyskoczył z okna i przeszedłbym na bencha trzymając całkowicie wejście na side z prawej strony uważając jednocześnie na apsy B wyjście.

Wydaje mi się, że po moim opisaniu demka udało mi się przekonać cię do mojej niewinności.

Zgaduje, że wiesz jaki jest tutaj ogólny poziom administracji, więc częste bany nie są podejrzane.

Pragnę ci zepsuć radość ale te "multi konta" to jest to samo konto tylko pod innymi nickami (tylko 1 raz dostałem bana na mainie), więc zgaduje, że sprawdziłeś moje konta tak dobrze jak rozpisałeś demko.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Mallowz
  • Zasłużony

witam,

5:55 - mógł to być przypadek, ale to nakierowywanie celownikiem dziwnie wyglądało.  +/-b

7:10 - no tu też tak jakby wyczekiwał na tego drugiego bo wiedział, że może być zagrożeniem. +/-b

10:50 - to również mógłbyć przypadek, mógł się spodziewać krzesła, chociaż ja bym skupił się pierw na boxach. +/-b

14:50 - wiedziałeś, że on tam jest i nawet wiedziałeś gdzie mniej więcej ma głowę. +/-b

16:45 - no tutaj ruchy twojej myszki pokazują ewidentnie, że wiedziałeś jaki ruch wykonuje przeciwnik będący w smoke. +b

17:49 - tak jak w poprzedniej sytuacji. Wiesz o przeciwniku, ale udajesz, że nie wiesz. +b

18:42 - wyczekałeś perfidnie tego gościa z pałacu, tego na rampie raczej normalnie zabiłeś. +/-b

21:05 - normalna akcja. -b

24:25 - wedlug mnie cos tu jest, albo radar albo wh. +b

25:36 - normalna akcja. -b

27:01 - normalna akcja. -b

27:55 - normalna akcja. -b

28:28 - nie rozumiem troche rozpiski.

30:20 - chyba nie ten moment, albo czegoś nie rozumiem.

32:38 - nie dziwię się, że dałeś bana, dziwna akcja. +/-b

Niestety ale dowody są niewystarczające. Gracz musi otrzymać ub. Dodam jeszcze @ Mallowz , że wcale nie jesteś taki dobry za jakiego się uważałeś w  poprzednim odwołaniu ;). 

pozdrawiam

• Przykro mi 2

image.png

• Zasłużony

odbanowany.png

• Przykro mi 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]