Użytkownik vanisz Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nick: vanish Imię: Jakub Wiek:15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ostatnio trochę więcej czasu, nawet do 5h. Opisz siebie: Nie ma co rozpisywać, co każde podanie piszę to samo, więc po prostu można do któregoś wejść i zobaczyć. Dlaczego akurat Ty?: Niektóre działy stoją bez aktywności, zajął bym się nimi odpowiednio. Ogólnie chciałbym pomóc, wiem, że jest 4 redaktorów lecz każda pomoc się chyba przyda, co nie? Doświadczenie: Byłem już redaktorem, zrezygnowałem z powodu braku czasu, lecz teraz w ten czas jestem uzbrojony. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Zostawiam to dla waszej oceny. Przykładowy wywiad/artykuł: Podam poniżej. Kontakt: Steam, pw forum, ewentualnie fb jeżeli ktoś będzie zaufany. Wymagania: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji + Pisanie sensownych postów + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu + Posiadane 40 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat + Brak ostrzeżeń na forum + P.S NIE PISZĘ PODANIA W SZYBKIEJ, BO CHCIAŁBYM POZNAĆ WASZE ZDANIE :> 3 2 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Na tak. +doswiadczenie +ortografia +chęci +/- wiek pozdro 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jestem na Tak +/- wiek +doświadczenie +chęci +ortografia +wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Matcik Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jestem na TAK ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ » [ + ] › Ukończone 15 lat » [ + ] › Doświadczenie » [ + ] › Chęci zostania redaktorem » [ + ] › Wszystkie Wymagania » [ + / - ] › Rozwinięcie Podania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 +/-wiek +podanie +aktywność na forum Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jestem na TAK + SPEŁNIA wszystkie wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Witam, +chęci +Aktywność +/-wiek +wymagania Jestem na tak, powodzonka Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Seria pod ostrzałem nie wymaga wielkiej kreatywności, po prostu robisz kopiuj wklej. Wywiad to totalna amatorka, liczne błędy, składnia zdań i ortografia kłuje w oczy. Podanie mało przekonujące, interpunkcja i ortografia pozostawia wiele do życzenia. Bycie redaktorem to nie tylko wstawianie danego tematu o ustalonej godzinie a kreatywność, u ciebie jej nie ma. Jestem na Nie 2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Prawdę mówiąc, to widząc podanie i Twój nick, w głowie była jedna myśl: kim Ty jesteś? Nie znam, nie kojarzę. Aktywność mówi sama za siebie, podobnie składnia, który umarła w paru miejscach. Ort/int również bez perfekcji, ale na zadowalającym poziomie. Jestem na Nie. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 "Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji +" właśnie nie zbyt to spełniasz. Jeśli u Ciebie co drugie słowo ma przecinek xDDDDDDDDDDDD -/+wiek +aktywnosc -podanie na kolanie -kreatywnosc, ktorej nie masz na nie, lol. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Niestety na NIE - Chcesz być redaktorem i tak słabo rozpisałeś podanie? -Tak jak wyżej napisali - za dużo tych przecinków XD Twój wiek mnie nie przekonuje 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi