Użytkownik Kozak Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 1. Imię: Sebastian 2. Wiek: 17 już 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zapomniałem trochę o tym forum że mam konto i powracam na forum 4. Co chciałbyś zmienić: Zależy co by chcieli właśćiciele ;D 5. W czym chciałbyś pomóc: Mogę w wszystkim 6. Dlaczego akurat ty:Bo rekrutacja ON i szukacie moderatora 7. Staż na forum: No z 2 do 2 tygodni około coś ale zapomniałem że mam tu konto 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Tak byłem z 4 razy już 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Zrobię i wyśle właśćicielowi na GG 1 Link to comment
Użytkownik kacper. Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 Na nie -Wiek to chyba jest taki +5 do podania dodane chętnie porozmawiam z tobą na teamspeak'u -Podanie szczerze śmieszne -Dlaczego ty tez smieszne -Reklamy --Podanie moim zdaniem do odrzucenia z mostu nie czekać na wypowiedzi bo to jest śmiechu warte-- Link to comment
Użytkownik Mateos Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 Nie. - Słabe podanie, - Brak reklam, - Bardzo słaba aktywność. Link to comment
Marves Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Nie, - Nie znam Cię - Aktywność - Podanie Link to comment
Użytkownik Fejmus Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 na NIE Podanie napisane na odwal za przeproszeniem, wciskając randomowe przyciski na klawiaturze w 3 minutki Wiek to jedyny + w tym podaniu lol Dlaczego Ty.. bo macie rekrutacje? To nie jest w żadnym stopniu solidny argument. To tak jak odpowiadać komuś... " Bo tak " Nic nie sprecyzowałeś w swoim podaniu, według mnie to tylko dlatego żeby porobić sobie "fun" z użytkowników forum Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 (edited) Eeee czy to głupi żart ? Na NIE. -Brak reklam -Podanie na odwal się -1 post i 42 min na forum.. @HowUs~ "Zakaz wypowiedzi w podaniach typu "Na tak powody Up" "Na Tak" - Zawsze uzasadniamy swą wypowiedź! Minimum 3 powody" 3 powody musi podać tak jest w regulaminie Edited September 6, 2018 by Michalo Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 Na NIE. - nie znam Cię - brak reklam - podanie nawet moja młodsza siostra lepiej napisze... - aktywnością powalasz na ziemię ;0 Link to comment
Użytkownik HowUs~ Posted September 6, 2018 Użytkownik Share Posted September 6, 2018 (edited) To są jakieś jaja ? -Czas -Nikt Cie nie zna -Brak Reklam -Podanie Na Odwal Się Edited September 6, 2018 by HowUs~ Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 1 kwietnia już był 1 Link to comment
hk. Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Wiadomo, że na NIE: - Nie znam Cię, - Nie chce z Tobą współpracować, - Reklamy, - Podanie. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 6, 2018 Zasłużony Share Posted September 6, 2018 Nie spełniasz nawet wymagań. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 6, 2018 Zasłużony Share Posted September 6, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts