Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: LOL, BOKS Kolorystyka: Coś takiego niebieskiego poproszę. Rozmiar: 300x300 Napisy: Kacper Format (png, jpg, gif): PNG Dodatkowe informacje: Brak Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja i moje osobiste podziękowania. Możesz zamknąć już @ marcinek;^^ 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nie jestem pewna czy mogę się udzielić w tym.. nie mając funkcji grafika. Ale mam nadzieję że nie Oczywiście moimi się nie sugeruj poczekaj na prace profesjonalistów. Ale możesz na pw dać znać. Przyjmuję konstruktywną krytykę ps: Też kocham niebieski ^ ^ <3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Cytat Tematyka grafiki musi być konkretnie określona (np. motoryzacja, gry). W przypadku napisania Wymiary "takie jak na forum " Kolorystyka dowolna posty będą od razu zamykane @ Kacperek //EDIT @ Kacperek 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi