Użytkownik ReindereK Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1. Twój serwerowy nick: ReindereK 2. Co chciałbyś zmienić na serwerze bądź co dodać: chciał bym zaproponować dodanie skinów do deagla. bo jest tylko jeden skin automatyczny a fajnie by było dodanie skinów do deagla np. jakieś skiny do deagla dla vip'a 3. Dlaczego chcesz to zmienić: wydaje mi się że będzie to fajne bo do m4,ak,awp,kosa są skiny do wyboru i do deagla też by było fajnie jak by się znalazł:) 4. (opcjonalnie) Link do pluginu: Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @ Krycha co myślisz o tym, ja jestem jak najbardziej za ;). Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Póki co zostaje jak jest i tak dużo plików się juz ładuje. Wrócimy do tematu po nowym roku wtedy będziemy dodawać jakieś skiny. Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi