Użytkownik juzek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Dzisiaj około 10:30 dostałem bana, Zwracam się z prośbą o usunięcie bana, ponieważ podoba mi się serwer i zaszła chyba jakaś pomyłka. Pierwszy raz się odwołuję, więc nie wiem do końca jak to ma wyglądać. Wrzucam wszystkie pliki z godziny bana, które znalazłem. Któryś to napewno ss. Pozdrawiam. Nazwa użytkownika: juzek (null).cfg autoconfig.cfg autoexec.cfg banana.wad banner.cfg cs_dast.bsp cs_dust.bsp cs_inferno.bsp cs_mirage.bsp cs_nuke2.bsp default.cfg de_dast.bsp dust2.wad feel.wad game.cfg hw joystick.cfg language.cfg listenserver.cfg SAVE violence.cfg Edytowane 15 Grudnia 2020 przez juzek do usunięcia, za dużo czasowo dla mnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Juzek Tu masz wzór ^ ^ jak będziesz miał z tym jakiś probelm pisz pw 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi