Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#32 Wywiad Andrzej

Forever

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam wszystkich czytelników wywiadu!

To drugi wywiad z mojej strony, a więc dzisiaj dowiecie się nieco więcej o @ Andrzej. ! Zapraszam do czytania!

Prowadzący - @ NoruŚ

Odpowiadający - @ Andrzej.

@ NoruŚ
Witaj @ Andrzej. ! Bardzo się cieszę, że już kolejna osoba zgodziła się na wzięcie udziału ze mną. Standardowo przedstaw Nam się, powiedz gdzie mieszkasz i czym się interesujesz i jakie są Twoje pasję.

@ Andrzej.

Ja również się cieszę :D. Co tu mogę powiedzieć. Powiem to co w każdym swoim podaniu. Mam na imię Tymon. Mieszkam w takiej wsi pod Mielnem - naszym polskim kurortem morskim :kekw: . Ta mieścinka to Koszalin. Mam 16 lat i uczęszczam do 2 klasy technikum ekonomicznego o profilu technik logistyk. Moimi zainteresowaniami są: motoryzacja i transport. Interesuję się też fotografią. W wolnych chwilach gram na kompie albo idę sobie na fotki :P.

@ NoruŚ
Powiem, że dość ciekawe pasję, widać, że nie próżnujesz i wykorzystujesz swój czas. Od kogoś zaraziłeś się bakcylem fotografowania czy sam doszedłeś do swojej pasji? Co Cię skłoniło akurat na kierunek technika logistyka?
@ Andrzej.

Właśnie, jak to się zaczęło wszystko. Dobre pytanie. Zaledwie 4 lata temu kolega z klasy zachęcił mnie do kupienia ets2 na promocji na steam. Kupiłem, pograłem trochę i mi się spodobało. Zacząłem grać grać i grać. Ja jestem taki, że jak coś zaczynam nowego robić, to chcę to robić dobrze. Nie najlepiej, ale dobrze. Zacząłem czytać o ciężarówkach, transporcie itp. Strasznie mnie to zainteresowało. Tak w sumie to od małego interesowałem się motoryzacją, ale bardziej samochodami osobowymi jak TIR-ami. I tak to już leci 4 rok. Dlaczego fotografia? Lubiłem zawsze oglądać ładne zdjęcia. I postanowiłem sam takie robić :D. Na razie się uczę, ale myślę, że coraz lepiej mi to wychodzi. Teraz dlaczego technik logistyk. Chciałbym wiązać swoją przyszłość właśnie z transportem. Skoro mnie to interesuję to czemu nie? Marzę o założeniu swojej firmy transportowej :D.

@ NoruŚ
Czyli dzięki koledze masz okryłeś "swoje powołanie". A chodzisz na jakieś kółko fotograficzne czy samemu na własną rękę uczysz się robić zdjęcia i jak powinno to wyglądać? O proszę, szerokie plany więc bardzo ci tego życzę. Ale w takim razie jak w tym wszystkim znajdujesz czas na forum i jak w ogóle się na nim znalazłeś?
@ Andrzej.

Na razie jestem amatorem samoukiem. Jak znajduje czas na wszystko? Właśnie jest ciężko, ciężko. Ale radzę sobie jeszcze :) . Jak dojdę to tego momentu, że braknie mi czasu na coś, to będę musiał trochę zastanowić się co odłożyć na później. Na forum znalazłem się tak naprawdę jednym ogromnym przypadkiem. W marcu tego roku, zacząłem grać w cs po rocznej przerwie. Postanowiłem zajrzeć na serwery społecznościowe obczaić co i jak. Dotarłem na serwer AWP #1 StrefaSkilla.pl. Pograłem z godzinkę. Za kilka dni wróciłem i tak codziennie. Po jakimś czasie złożyłem podanie na forum i tak zostałem.

@ NoruŚ
No to obyś zawsze znajdował na wszystko czas. A zastanawiałeś się z czego zrezygnujesz jeśli dojdzie do momentu, że będziesz musiał to zrobić? O proszę, czyli myślę, że tak jak większość znaleźli się tutaj przez przypadek. A co między tamtym okresem a tym okresem zmieniło się na gorsze bądź na lepsze na forum?
@ Andrzej.

Wiesz co, nie zastanawiałem się. Mam nadzieję, że nie będę musiał. Na forum zmieniło się sporo od mojej rejestracji do teraz. Odeszło sporo serwerów w te wakacje niestety, ale teraz doszło kilka kolejnych. Nowy styl, nowi ludzie. Sporo rzeczy :D.

@ NoruŚ
Więc ja też mam nadzieję, że nie będziesz musiał. A jakich serwerów jest Ci najbardziej szkoda, że odeszły? Co się zmieniło na lepsze i na gorsze?
@ Andrzej.

Pamiętam były 4 mirage, na jednym grałem, ale poszedł. Był też fajny AWP NOSCOPE AUTOBH. Też fajnie tam się pykało. No ale tak się stało i tyle. Czasu się nie cofnie. Na lepsze to na pewno styl forum o którym wspomniałem i nowe serwery. Na gorsze? W sumie nic :).

@ NoruŚ
A które serwery według Ciebie są teraz najlepsze?
@ Andrzej.

No jak to które? Oczywiście, że nowy 3MAPS do GO i Only Mirage #1 :kekw: . A tak na serio to zależy pod jakimi względami no nie. Na mirkach oby dwóch dużo graczy, ciekawi ludzie. Na arence i awp2 ciekawe pluginy, ludzie też grają w sumie. Wszystkie serwery są fajne, bo każdy jest inny pod jakimś względem.

@ NoruŚ
Zgodzę się i na pewno każdy znajdzie coś dla Ciebie. A propo wspomnianego 3MAPS Go to jak idzie Ci rozkręcanie owego serwera?

@ Andrzej.
Wiesz co, kupiłem wczoraj reklamy na tych goboostingach na 2 godzinki, i dodatkowo na gosetti. Przez 2h był full serwer. Jak skończyła się reklama na goboostingu. To do 22 było 8-10 osób. Myślę, że to dobry wynik jak na początek.

@ NoruŚ

Pewnie, trzeba się cieszyć z tego co jest, a jak będziesz patrzył na osoby składające podanie na admina? Będziesz surowo patrzył na wymagania czy łagodnie?
@ Andrzej.

Nie no, na początku nie będzie pewnie dużo chętnych, więc będę patrzał łagodniej, bo każda pomoc się przyda. Z czasem będę patrzał surowiej na podania.

@ NoruŚ
    Rozumiem, a jak będzie z podaniami na opiekuna?

@ Andrzej.
No będę patrzył uważnie. Na pewno będę zwracał uwagę na to, żeby nie przyjąć byle kogo, w końcu ta osoba będzie decydowała o tym kto zostanie adminem no nie.

@ NoruŚ
Pewnie, a będziesz brał kogoś bardziej zaufanego czy tych co spełniają wymagania?

@ Andrzej.
 I to i to. Przede wszystkim taka osoba ma spełniać wymagania, a jeśli będzie to jakaś osoba zaufana na dodatek, to będzie świetnie. :D.

@ NoruŚ
Kumam, myślę, że to dobra pora na szybkie strzały, jesteś gotowy?

@ Andrzej.
Czekaj rozgrzeję się :P. Dobra dawaj.

@ NoruŚ
Krzesło obracane czy nie obracane?
@ Andrzej.

Obracane.

@ NoruŚ
Oryginalne rzeczy czy podrabiane?

@ Andrzej.
Oryginalne.

@ NoruŚ
Rzeczy z galerii czy bazaru?

@ Andrzej.
Z galerii.

@ NoruŚ
Mało przyjaciół ale prawdziwa przyjaźń czy dużo przyjaciół ale fałszywa przyjaźń?

@ Andrzej.
Mało przyjaciół ale prawdziwa przyjaźń.

@ NoruŚ
Zostawić dziewczynę dla przyjaciół czy zostawić przyjaciół dla dziewczyny?

@ Andrzej.
Zostawić dziewczynę dla przyjaciół.

@ NoruŚ
Wychodzić więcej na dwór czy być większość czasu w internecie?

@ Andrzej.
Wychodzić więcej na dwór.

@ NoruŚ
Wyższa ranga i mniej obowiązków czy mniejsza ranga i więcej obowiązków?

@ Andrzej.
Mniejsza ranga i więcej obowiązków.

@ NoruŚ
Mieć administratora sieci i nikt Cię na tej randze nie chcę czy mieć moderatora i każdy Cię chcę?

@ Andrzej.
Mieć moderatora i każdy Cię chcę.

@ NoruŚ
Dobrze już koniec "Szybkich strzałów", czas na drugą mini-gierkę. Podam Ci osoby z forum, a ty powiesz na jaką rangę byś je awansował/zdegradował/zostawił.

@ Andrzej.
Okey.

@ NoruŚ

@ Dexteross
@ Kacper5430
@ ArcyBM
@ PepePanDziobak
@ Trivor

@ Andrzej.

@ Dexteross - awans na spamera strefoboxa.

@ Kacper5430 - degradacja na zbanowany.

@ ArcyBM - awans na Junior Admina T.

@ PepePanDziobak - awans na przyjaciel.

@ Trivor - degradacja na użytkownik :kekw:.

@ NoruŚ
Dobrze, a powiedz czemu @ Kacper5430
zbanowany a @ Trivor użytkownik? 

@ Andrzej.
Bo @ Kacper5430 to spamer, a @ Trivor tak o :Kappa:.

@ NoruŚ
Rozumiem, a powiedz czemu porzuciłbyś dziewczynę dla przyjaciół?

@ Andrzej.
Hmm, ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu tak uważam i tyle. Nie potrafię tego uzasadnić.

@ NoruŚ
Rozumiem, a jeśli miałbyś dać siebie na jakąś posadę to jaką byś wybrał.

@ Andrzej.
No myślę, że te posady które aktualnie mam mi wystarczają, i myślę, że dobrze się na nich sprawuje i nie zasługuje na bycie wyżej ani niżej.

@ NoruŚ
Rozumiem, umiesz nie czekać na daną rangę tylko cieszyć się z tego co się ma, to się szanuję. A znasz kogoś z forum prywatnie? Jeśli nie to kogo chciałbyś poznać?

@ Andrzej.
Aktualnie nie znam nikogo z forum prywatnie. Jeszcze przed odejściem tych serwerów w wakacje, znałem jedną osobę może nie prywatnie, ale trochę dłużej i to na dodatek z innej gry, oczywiście z ets2 :p. Tą osobą był Koteł. Szkoda, że na kilka dni przed odejściem jego z tymi serwerami się dowiedzieliśmy o tym ale no trudno xD.

@ NoruŚ
A kogo chciałbyś poznać?

@ Andrzej.
Z wieloma osobami mi się dobrze pisze. Z wieloma osobami zawarłem dobry  kontakt ale ON LINE, jak to by było w realu? Tego nie wiem, ale myślę, że też bez problemu. To odpowiadając na twoje pytanie, chciałbym poznać @ Przyjaciel <3 , @ Nalogowiec  i @ sh1nga , to na pewno.
 Też ciekawie by było się poznać z @ agvska  i @ Dexteross , w końcu ta sama branża :kekw:.

@ NoruŚ
Okej, a jak się uczysz w szkole?

@ Andrzej.
No i to jest pytanie na które nie lubię odpowiadać xD. Nie uczę się szóstkowo ani też piątkowo. Przeważnie dostaję same tróje i czwórki, ale mi to odpowiada.. Nie potrzebuje mieć samych piątek. I tak liczy się to co umiem na prawdę , a nie jakie mam oceny. Pan od zawodowych zawsze nam powtarza: "W pracy  nie będą was pytać jaką ocene mieliście w szkole, tylko co potraficie.".

@ NoruŚ
Jestem takiego samego zdania, a cze oprócz 3MAPSA Go będziesz chciał stworzyć jeszcze jakiś serwer?

@ Andrzej.
No to zależy tylko i wyłącznie od tego, jak szybko wyjdę chociaż na 0 XDD. Póki co reklamy i opłata kosztuje mnie miesięcznie ponad 100 zł, a z VIPów takiego przychodu nie ma, i zanim w ogóle coś będzie to no. Coś czuje, że nie szybko xD.

@ NoruŚ
Rozumiem, niestety to koniec wywiadu, bardzo Ci dziękuje, że zgodziłeś się wziąć udział w wywiadzie i do usłyszenia!

@ Andrzej.
Dziękuję również! Miłego.

Mam nadzieję, że wywiad Wam się spodoba i przypadnie Wam do gustu. Za wszelkie błędy przepraszam!

• Lubię to! 4
  • Super 5

forever.gif.44bdb65627256983c8a73afbf4b7e30f.gif.aceea85e1b5da96945972e983ff13f54.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Bardzo dobra robota, pozdrawiam ;).

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

@ Andrzej.  musimy poważnie porozmawiać, będzie się lała krew...

Ja i spamer? dobre sobie.

Ale za tego Kacpra wpłacam 1zł na dowolny cel charytatywny gdy tak się stanie

Edytowane przez Dexteross
  • Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

Dziękuję Andrzeju <3

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• VIP
VIP

Super wywiad, fajnie się czytało :D

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Dobra robota

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Super wywiad! 

• Lubię to! 1
  • Super 1

• Użytkownik

Szkoda, że taki krótki. Ale oprócz tego, że krótki to treściwy oraz prosty ;p

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]