Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#32 Wywiad Andrzej

Forever

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam wszystkich czytelników wywiadu!

To drugi wywiad z mojej strony, a więc dzisiaj dowiecie się nieco więcej o @ Andrzej. ! Zapraszam do czytania!

Prowadzący - @ NoruŚ

Odpowiadający@ Andrzej.

@ NoruŚ
Witaj @ Andrzej. ! Bardzo się cieszę, że już kolejna osoba zgodziła się na wzięcie udziału ze mną. Standardowo przedstaw Nam się, powiedz gdzie mieszkasz i czym się interesujesz i jakie są Twoje pasję.

@ Andrzej.

Ja również się cieszę :D. Co tu mogę powiedzieć. Powiem to co w każdym swoim podaniu. Mam na imię Tymon. Mieszkam w takiej wsi pod Mielnem - naszym polskim kurortem morskim :kekw: . Ta mieścinka to Koszalin. Mam 16 lat i uczęszczam do 2 klasy technikum ekonomicznego o profilu technik logistyk. Moimi zainteresowaniami są: motoryzacja i transport. Interesuję się też fotografią. W wolnych chwilach gram na kompie albo idę sobie na fotki :P.

@ NoruŚ
Powiem, że dość ciekawe pasję, widać, że nie próżnujesz i wykorzystujesz swój czas. Od kogoś zaraziłeś się bakcylem fotografowania czy sam doszedłeś do swojej pasji? Co Cię skłoniło akurat na kierunek technika logistyka?
@ Andrzej.

Właśnie, jak to się zaczęło wszystko. Dobre pytanie. Zaledwie 4 lata temu kolega z klasy zachęcił mnie do kupienia ets2 na promocji na steam. Kupiłem, pograłem trochę i mi się spodobało. Zacząłem grać grać i grać. Ja jestem taki, że jak coś zaczynam nowego robić, to chcę to robić dobrze. Nie najlepiej, ale dobrze. Zacząłem czytać o ciężarówkach, transporcie itp. Strasznie mnie to zainteresowało. Tak w sumie to od małego interesowałem się motoryzacją, ale bardziej samochodami osobowymi jak TIR-ami. I tak to już leci 4 rok. Dlaczego fotografia? Lubiłem zawsze oglądać ładne zdjęcia. I postanowiłem sam takie robić :D. Na razie się uczę, ale myślę, że coraz lepiej mi to wychodzi. Teraz dlaczego technik logistyk. Chciałbym wiązać swoją przyszłość właśnie z transportem. Skoro mnie to interesuję to czemu nie? Marzę o założeniu swojej firmy transportowej :D.

@ NoruŚ
Czyli dzięki koledze masz okryłeś "swoje powołanie". A chodzisz na jakieś kółko fotograficzne czy samemu na własną rękę uczysz się robić zdjęcia i jak powinno to wyglądać? O proszę, szerokie plany więc bardzo ci tego życzę. Ale w takim razie jak w tym wszystkim znajdujesz czas na forum i jak w ogóle się na nim znalazłeś?
@ Andrzej.

Na razie jestem amatorem samoukiem. Jak znajduje czas na wszystko? Właśnie jest ciężko, ciężko. Ale radzę sobie jeszcze :) . Jak dojdę to tego momentu, że braknie mi czasu na coś, to będę musiał trochę zastanowić się co odłożyć na później. Na forum znalazłem się tak naprawdę jednym ogromnym przypadkiem. W marcu tego roku, zacząłem grać w cs po rocznej przerwie. Postanowiłem zajrzeć na serwery społecznościowe obczaić co i jak. Dotarłem na serwer AWP #1 StrefaSkilla.pl. Pograłem z godzinkę. Za kilka dni wróciłem i tak codziennie. Po jakimś czasie złożyłem podanie na forum i tak zostałem.

@ NoruŚ
No to obyś zawsze znajdował na wszystko czas. A zastanawiałeś się z czego zrezygnujesz jeśli dojdzie do momentu, że będziesz musiał to zrobić? O proszę, czyli myślę, że tak jak większość znaleźli się tutaj przez przypadek. A co między tamtym okresem a tym okresem zmieniło się na gorsze bądź na lepsze na forum?
@ Andrzej.

Wiesz co, nie zastanawiałem się. Mam nadzieję, że nie będę musiał. Na forum zmieniło się sporo od mojej rejestracji do teraz. Odeszło sporo serwerów w te wakacje niestety, ale teraz doszło kilka kolejnych. Nowy styl, nowi ludzie. Sporo rzeczy :D.

@ NoruŚ
Więc ja też mam nadzieję, że nie będziesz musiał. A jakich serwerów jest Ci najbardziej szkoda, że odeszły? Co się zmieniło na lepsze i na gorsze?
@ Andrzej.

Pamiętam były 4 mirage, na jednym grałem, ale poszedł. Był też fajny AWP NOSCOPE AUTOBH. Też fajnie tam się pykało. No ale tak się stało i tyle. Czasu się nie cofnie. Na lepsze to na pewno styl forum o którym wspomniałem i nowe serwery. Na gorsze? W sumie nic :).

@ NoruŚ
A które serwery według Ciebie są teraz najlepsze?
@ Andrzej.

No jak to które? Oczywiście, że nowy 3MAPS do GO i Only Mirage #1 :kekw: . A tak na serio to zależy pod jakimi względami no nie. Na mirkach oby dwóch dużo graczy, ciekawi ludzie. Na arence i awp2 ciekawe pluginy, ludzie też grają w sumie. Wszystkie serwery są fajne, bo każdy jest inny pod jakimś względem.

@ NoruŚ
Zgodzę się i na pewno każdy znajdzie coś dla Ciebie. A propo wspomnianego 3MAPS Go to jak idzie Ci rozkręcanie owego serwera?

@ Andrzej.
Wiesz co, kupiłem wczoraj reklamy na tych goboostingach na 2 godzinki, i dodatkowo na gosetti. Przez 2h był full serwer. Jak skończyła się reklama na goboostingu. To do 22 było 8-10 osób. Myślę, że to dobry wynik jak na początek.

@ NoruŚ

Pewnie, trzeba się cieszyć z tego co jest, a jak będziesz patrzył na osoby składające podanie na admina? Będziesz surowo patrzył na wymagania czy łagodnie?
@ Andrzej.

Nie no, na początku nie będzie pewnie dużo chętnych, więc będę patrzał łagodniej, bo każda pomoc się przyda. Z czasem będę patrzał surowiej na podania.

@ NoruŚ
    Rozumiem, a jak będzie z podaniami na opiekuna?

@ Andrzej.
No będę patrzył uważnie. Na pewno będę zwracał uwagę na to, żeby nie przyjąć byle kogo, w końcu ta osoba będzie decydowała o tym kto zostanie adminem no nie.

@ NoruŚ
Pewnie, a będziesz brał kogoś bardziej zaufanego czy tych co spełniają wymagania?

@ Andrzej.
 I to i to. Przede wszystkim taka osoba ma spełniać wymagania, a jeśli będzie to jakaś osoba zaufana na dodatek, to będzie świetnie. :D.

@ NoruŚ
Kumam, myślę, że to dobra pora na szybkie strzały, jesteś gotowy?

@ Andrzej.
Czekaj rozgrzeję się :P. Dobra dawaj.

@ NoruŚ
Krzesło obracane czy nie obracane?
@ Andrzej.

Obracane.

@ NoruŚ
Oryginalne rzeczy czy podrabiane?

@ Andrzej.
Oryginalne.

@ NoruŚ
Rzeczy z galerii czy bazaru?

@ Andrzej.
Z galerii.

@ NoruŚ
Mało przyjaciół ale prawdziwa przyjaźń czy dużo przyjaciół ale fałszywa przyjaźń?

@ Andrzej.
Mało przyjaciół ale prawdziwa przyjaźń.

@ NoruŚ
Zostawić dziewczynę dla przyjaciół czy zostawić przyjaciół dla dziewczyny?

@ Andrzej.
Zostawić dziewczynę dla przyjaciół.

@ NoruŚ
Wychodzić więcej na dwór czy być większość czasu w internecie?

@ Andrzej.
Wychodzić więcej na dwór.

@ NoruŚ
Wyższa ranga i mniej obowiązków czy mniejsza ranga i więcej obowiązków?

@ Andrzej.
Mniejsza ranga i więcej obowiązków.

@ NoruŚ
Mieć administratora sieci i nikt Cię na tej randze nie chcę czy mieć moderatora i każdy Cię chcę?

@ Andrzej.
Mieć moderatora i każdy Cię chcę.

@ NoruŚ
Dobrze już koniec "Szybkich strzałów", czas na drugą mini-gierkę. Podam Ci osoby z forum, a ty powiesz na jaką rangę byś je awansował/zdegradował/zostawił.

@ Andrzej.
Okey.

@ NoruŚ

@ Dexteross
@ Kacper5430
@ ArcyBM
@ PepePanDziobak
@ Trivor

@ Andrzej.

@ Dexteross - awans na spamera strefoboxa.

@ Kacper5430 - degradacja na zbanowany.

@ ArcyBM - awans na Junior Admina T.

@ PepePanDziobak - awans na przyjaciel.

@ Trivor - degradacja na użytkownik :kekw:.

@ NoruŚ
Dobrze, a powiedz czemu @ Kacper5430
zbanowany a @ Trivor użytkownik

@ Andrzej.
Bo @ Kacper5430 to spamer, a @ Trivor tak o :Kappa:.

@ NoruŚ
Rozumiem, a powiedz czemu porzuciłbyś dziewczynę dla przyjaciół?

@ Andrzej.
Hmm, ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu tak uważam i tyle. Nie potrafię tego uzasadnić.

@ NoruŚ
Rozumiem, a jeśli miałbyś dać siebie na jakąś posadę to jaką byś wybrał.

@ Andrzej.
No myślę, że te posady które aktualnie mam mi wystarczają, i myślę, że dobrze się na nich sprawuje i nie zasługuje na bycie wyżej ani niżej.

@ NoruŚ
Rozumiem, umiesz nie czekać na daną rangę tylko cieszyć się z tego co się ma, to się szanuję. A znasz kogoś z forum prywatnie? Jeśli nie to kogo chciałbyś poznać?

@ Andrzej.
Aktualnie nie znam nikogo z forum prywatnie. Jeszcze przed odejściem tych serwerów w wakacje, znałem jedną osobę może nie prywatnie, ale trochę dłużej i to na dodatek z innej gry, oczywiście z ets2 :p. Tą osobą był Koteł. Szkoda, że na kilka dni przed odejściem jego z tymi serwerami się dowiedzieliśmy o tym ale no trudno xD.

@ NoruŚ
A kogo chciałbyś poznać?

@ Andrzej.
Z wieloma osobami mi się dobrze pisze. Z wieloma osobami zawarłem dobry  kontakt ale ON LINE, jak to by było w realu? Tego nie wiem, ale myślę, że też bez problemu. To odpowiadając na twoje pytanie, chciałbym poznać @ Przyjaciel <3 , @ Nalogowiec  i @ sh1nga , to na pewno.
 Też ciekawie by było się poznać z @ agvska  i @ Dexteross , w końcu ta sama branża :kekw:.

@ NoruŚ
Okej, a jak się uczysz w szkole?

@ Andrzej.
No i to jest pytanie na które nie lubię odpowiadać xD. Nie uczę się szóstkowo ani też piątkowo. Przeważnie dostaję same tróje i czwórki, ale mi to odpowiada.. Nie potrzebuje mieć samych piątek. I tak liczy się to co umiem na prawdę , a nie jakie mam oceny. Pan od zawodowych zawsze nam powtarza: "W pracy  nie będą was pytać jaką ocene mieliście w szkole, tylko co potraficie.".

@ NoruŚ
Jestem takiego samego zdania, a cze oprócz 3MAPSA Go będziesz chciał stworzyć jeszcze jakiś serwer?

@ Andrzej.
No to zależy tylko i wyłącznie od tego, jak szybko wyjdę chociaż na 0 XDD. Póki co reklamy i opłata kosztuje mnie miesięcznie ponad 100 zł, a z VIPów takiego przychodu nie ma, i zanim w ogóle coś będzie to no. Coś czuje, że nie szybko xD.

@ NoruŚ
Rozumiem, niestety to koniec wywiadu, bardzo Ci dziękuje, że zgodziłeś się wziąć udział w wywiadzie i do usłyszenia!

@ Andrzej.
Dziękuję również! Miłego.

Mam nadzieję, że wywiad Wam się spodoba i przypadnie Wam do gustu. Za wszelkie błędy przepraszam!

• Lubię to! 4
  • Super 5

forever.gif.44bdb65627256983c8a73afbf4b7e30f.gif.aceea85e1b5da96945972e983ff13f54.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Bardzo dobra robota, pozdrawiam ;).

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

@ Andrzej.  musimy poważnie porozmawiać, będzie się lała krew...

Ja i spamer? dobre sobie.

Ale za tego Kacpra wpłacam 1zł na dowolny cel charytatywny gdy tak się stanie

Edytowane przez Dexteross
  • Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

Dziękuję Andrzeju <3

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• VIP
VIP

Super wywiad, fajnie się czytało :D

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Dobra robota

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Super wywiad! 

• Lubię to! 1
  • Super 1

• Użytkownik

Szkoda, że taki krótki. Ale oprócz tego, że krótki to treściwy oraz prosty ;p

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]