Użytkownik kruk Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nick z CS: kruk Admin banujący: brak Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: 16.12.2020 Opis sytuacji: Nie wiem co się stało, próbuję wejść na serwer, nie chce mnie połączyć a w konsoli mi wyskakuje, że mam bana.. Link do bana z amxbans: Brak Wycinek bana z konsoli: Connecting to 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Spróbuj zresetować router i wejść ponownie, ale na start spróbuj może zalogować się na inny serwer i wtedy spróbować na nasz Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik kruk Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 dopiero co wszedłem na Only DD2 #2 ale wole grać na #1 no ale sprawdzę ten router. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ban za anty-flood, za dużo razy w krótkim czasie chciałeś wejść na serwer, gdy był pełny. Z tego co wiem to trwa max do godziny, twój powinien już dawno minąć. Zamykam, jakbyś nadal miał problemy to napisz. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi