GENERAL ALADEEN Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @ Dusia [P] Czemu bierzesz nasze forum za portal randkowy? o,O [O] Tak ci sie tylko wydaje ja tak nie uważam. [P] Co robisz na codzień? [O] Wygląda to jak zwyczajnie opierdzielanie się, ale tak naprawdę to pracuje od rana do wieczora jako pracownik ochrony, a potem spędzam wolny czas w świecie zwanym internetem. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Miłość,rodzina,przyjaciele, i To żeby stale się rozwijać (emocjonalnie, intelektualnie) i podążać w kierunku pozytywnych wartości (miłość, szacunek) oddalając jednocześnie od tych negatywnych (nienawiść, zazdrość). Myślę, a właściwie czuję, że po to właśnie żyjemy. [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? [O] Tysięcy niewykorzystanych szans które miałem... A jeśli chodzi o to drugie to nigdy, nie zabiłbym człowieka. Jeżeli nie będzie ze strony tej osoby zagrożenia życia lub zdrowia mojego lub kogoś z bliskich mi osób. [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Obgadywania, otyłości, złośliwości, "mierzenia" wzrokiem, chamstwa, prostactwa, cwaniactwa. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Chciałem kiedyś mieszkać w stanach, ale jestem rodowitym Polakiem, a zarazem patriotą, tu się urodziłem i tu będę do końca. Nie mam zamiaru się wyprowadzać. Ewentualnie zmiana miejscowości. [P] Jaką szkołę skończyłeś, a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była ) [O] Mam wykształcenie średnie. A kierunek Technikum który skończyłem to Energia Odnawialna. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Szczerość,poczucie humoru, uczciwość, lojalnośc, honor, inteligencja, uprzejmość, madrość [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [O] Uczciwy, miły, troskliwy, opiekuńczy, przyjacielski, ma mieć też poczucie humoru ; D ♥ [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? [O] Nie rozumiem słowa nawyk, zapewne ich nie posiadam, chociaż tak czy inaczej nie byłbym w stanie podzielić je na "dobre" i "złe". @ KilleR. [P] Czy kiedykolwiek strzelałeś z jakiejś broni palnej? [O] Tak z Walther P99 [P] Czy masz psa lub kota? [O] Mam to i to. [P] Twój wymarzony samochód? [O] Moim wymarzonym pojazdem jest ekskluzywny model wysokiej klasy, LAMBORGHINI AVENTADOR, ponieważ jest drogi, szybki, świetnie się prezentuje i ma atrakcyjną budowę. Chciałbym, aby był w moim ulubionym kolorze, czyli białym. [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Piłka nożna i Koszykówka [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Rap, Techno, Pop [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] Z filmów Bad Boys,Helikopter w ogniu. A z seriali to Jak poznalem wasza matke. [P] Kim chciałeś być zawodu gdy byłeś mały? [O] Piłkarzem i nadal chcę [P] Czy wyjechałbyś na stałe do jakiegoś innego kraju w celach zarobkowych? [O] Raczej nie kocham polske. [P] Gdybyś miał do wyboru jeden język, którym biegle byś się posługiwał jaki by to był? [O] Angielski perfecto chcialbym znac. [P] Jaka jest Twoja ulubiona książka? [O] I nie było już nikogo" Agaty Christie - po prostu rozwala. Przy żadnej innej książce nie denerwowałem się tak, jak przy tej. @ Kacper5430 [P] Podoba ci się nasza Pani redaktor?? [O] Nie wiem nie widziałem, cieżko mi to stwierdzić. [P] Jak trafiałeś na nasze forum? [O] Podczas fuzji mojego byłego forum nie podaje nazwy bo nie chce warna za reklame. [P] Ile już grasz na Strefie Skilla? [O] Pełny rok [P] Czy w najbliższym czasie planujesz jakieś zmiany względem serwera? [O] Spróbuje czegoś nowego, może sie przeniose na 3mapsa. [P] Jak ci się podoba bycie redaktorem? [O] Póki co nabieram doświadczenia, ale myślę że dobrze się odnajduję na tym stanowisku. [P] Czy miałeś kiedyś nie przyjemne sytuacje przez to że wybrałeś akurat tą sieć? [O] Nie miałem xDD [P] Jak często dziennie sprawdzasz forum? [O] Po 6 godzin dziennie, jak mam wolne od pracy oczywiśćie. [P] Jeśli mógłbyś coś zmienić na serwerze to co by to było lub kto by to był? [O] Nic bym nie zmieniał jest Git narazie. @ Przyjaciel <3 [P] Czemu nasza sieć, a nie inna? [O] Przede wszystkim miła atmosfera, fajnych ludzi tu poznałem i tu zostaje. [P] Czy potrafisz posługiwać się jakimś językiem obcym? [O] Umiem troche po angielsku powiedzieć: herbata kto ty:))) tea who you czyt: Ti hu ju:))) [P] Ulubiony kolor? [O] Niebieski -> Wzbudza we mnie pozytywne emocje, lubię ten kolor po prostu. [P] Planujesz rozwijać się na innych rangach forumowych? [O] Lubie nowe wyzwania, jak dostane kredyt zaufania, i dacie mi szanse to jak najbardziej. [P] Od kiedy grasz w CS 1.6? [O] Od 15nastego roku życia. [P] Hip Hop czy Disco Polo? [O] Hip Hop [P] Przyjaźń czy związek? [O] Jedno i drugie. [P] Mieć każdą pracę od tak czy mieć każdą dziewczynę na wyłączność. [O] To pierwsze. xDD [P] Rodzina czy wygrana w lotto ? [O] Na pierwszym miejscu rodzina potem kasa xDDD @ Kacperek [P] Jak masz na imię? [O] W moim profilu masz. [P] Jaki masz samochód? [O] Bmw. [P] Masz dzieci? [O] Dwóch synów [P] Zrobimy sparing kiedyś? [O] Może jak czas pozwoli. [P] Ile lat siedzisz na sieci? [O] Odpowiedz wyżej. @ Andrzej. [P] Czy mógłbyś zamieszkać od tak za granicą? [O] Raczej nie, kocham polske. [P] Ulubiony napój? [O] Sok pomarańczowy<3, Jack Daniels. xDD [P] Diesel czy Benzyna ? [O] Jedno i drugie. [P] Ilu masz najlbliższych przyjaciół? [O] Przyjaciół mam wielu, ale takich prawdziwych. Na których zawszę mogę liczyć itp to 2. [P] Co miałeś z matmy w szkole? [O] Jakimś cudem 4. Co roku jechałem na trójach ale zawsze mi się poszczęściło. @ agvska [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Być naprawdę kimś, tzn. być inspiracją i wzorem dla wielu osób, zostać zapamiętanym jak niewielu. [P] Kim za dzieciaka chciałeś zostać w przyszłości? [O] Piłkarzem. [P] Co robisz, gdy masz zły dzień? [O] Słucham muzyki i myśle o przyjemnych chwilach lub ide na spacer [P] Lubisz tosty? [O] Uwielbiam z szynką i serem pychota. Nominuje @ agvska 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ti hu ju ?. Przyjemnie się czyta ;). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jesteś strasznie ciekawą osobą. Byłem na wielu sieciach i nie spotkałem takiej osoby. Jestem naprawdę pod wrażeniem że istnieje ktoś taki, i spędza wolny czas u nas na sieci! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Super jest ten Q&A Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Fajne to jest 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi