Użytkownik Matcik Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 PODANIE NA STANOWISKO UBTEAM CSGO ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ × PODANIE × • UBT 1.6 czy UBT GO › UBT GO • • Nick › Matcik ツ StrefaSkilla.pl • • Imię › Mateusz • • Wiek › Ukończone w pełni 15 lat. • • SteamID › STEAM_0:1:197760581 • • Znajomość AMXX/SourceModa [ 1-10 ] › Uznaje swoje umiejętności AMXBans na [ 6/10 ], a SourceModa na [ 7/10 ]. Chciałbym się nauczyć i podbudować swoje umiejętności. Uważam, że zapoznawając się coraz dłużej, na stanowisku poznam w 100% obydwa ,,programy". Pracowałem przy obydwóch.• • Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? › Uważam, że mogę i Poświęcę forum, jak najwięcej oraz coraz więcej. Dzienny czas Forum, który teraz mogę przeznaczyć: 5 godzin. • • Opisz siebie › Witam Serdecznie, nazywam się Mateusz, jak dowiedzieliście się u góry też mam 15 lat. Chodzę do szkoły średniej [ Technikum ], do pierwszej klasy na kierunku Technik Informatyk. Lubię pomagać ludziom, graczom, pośmiać się i wiele innych rzeczy ;D! Interesuje się jazdą na rowerze podstawową, jak i rozpoczynam jazdę ekstremalną ( hopeczki itp. ). Uwielbiam także słuchać muzyki i spędzać czas z przyjaciółmi. Chciałbym powiedzieć jeszcze, gdy mogę, że może nie jestem na tym Forum, aż tak długo, jednak chcę się pokazać i zaprzyjaźnić, jak i z użytkownikami, tak też z administracją. Tyle o mnie w tym podaniu, ale się wkrótce o mnie coraz więcej dowiecie! Życzę miłego dnia i pozdrawiam! • • Dlaczego akurat Ty? › Każdy może napisać, bo chce być, jednak ja nie będę taki, ponieważ każdy może obiecywać/pisać tak, Ja Mateusz gwarantuje wam sieci, a co najważniejszym użytkownikom, dzięki nim przecież ta sieć, community istnieje i się coraz bardziej rozwija: zerową aktywność cziterów, perfekcyjnie i bezkompromisowe rozwiązywanie zgłoszeń oraz odwołań. Dlaczego Ja? W paru słowach, bo słowa są bardzo ważne, ale nie da się tu wszystkiego wypisać, dlatego że trzeba pokazać! 1. Posiadam paroletnie doświadczenie w csgo 2. Bardzo duże doświadczenie jako były administrator csgo na innych sieciach 3. Umiem rozwiązywać komflikty, sprawy dość dobrze, szybko, dobrze i jak sąd ,,bezstronny". Na tym stanowisku chcę się w tym kierunku rozwinąć się, być nim i spełniać obowiązki. • • Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans? › Naturalnie miałem bliską styczność z obydwoma, lecz w stronie AMXBans mniejszym. • • Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów? › W stopniu perfekcyjnym umiem odróżnić czitera od zwykłego gracza, globala od czitera czy kogokolwiek z umiejętnościami od wspomagaczy. Takie coś lepiej moim zdaniem pokazać ,,w praniu" ( spróbuję to pokazać ). • • Kontakt › Posiadam wiele komunikatorów, przykładowo: Steam, Teamspeak3, Discord, Facebook. • 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 + Wiek + Steam + Doświadczenie + Estetycznie i wyraźnie napisane // Pozdrawiam 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jestem na Tak +Wiek +Aktywny +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 +/- wiek +/- sm + chęci Jestem za daniem szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RayaN Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jestem na Wielkie TAK +SM +Chęci +Zaangażowany +Miły +Ładnie napisane podanie 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 17 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Na tak +SM +chęci +aktywny +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Oczywiście że Ma tak +wiek +pomocny +sm +ogarnięty +aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Grudnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi