Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ • UBTEAM CSGO • ] » Matcik

Matcik

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

PODANIE NA

STANOWISKO UBTEAM CSGO

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

× PODANIE ×

• UBT 1.6 czy UBT GO › UBT GO •

• Nick › Matcik ツ StrefaSkilla.pl •

• Imię › Mateusz •

• Wiek › Ukończone w pełni 15 lat. •

• SteamID › STEAM_0:1:197760581 •

• Znajomość AMXX/SourceModa [ 1-10 ] › Uznaje swoje umiejętności AMXBans na [ 6/10 ], a SourceModa na [ 7/10 ]. Chciałbym się nauczyć i podbudować swoje umiejętności. Uważam, że zapoznawając się coraz dłużej, na stanowisku poznam w 100% obydwa ,,programy". Pracowałem przy obydwóch.•

• Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? › Uważam, że mogę i Poświęcę forum, jak najwięcej oraz coraz więcej. Dzienny czas Forum, który teraz mogę przeznaczyć: 5 godzin. •

• Opisz siebie › Witam Serdecznie, nazywam się Mateusz, jak dowiedzieliście się u góry też mam 15 lat. Chodzę do szkoły średniej [ Technikum ], do pierwszej klasy na kierunku Technik Informatyk. Lubię pomagać ludziom, graczom, pośmiać się i wiele innych rzeczy ;D! Interesuje się jazdą na rowerze podstawową, jak i rozpoczynam jazdę ekstremalną ( hopeczki itp. ). Uwielbiam także słuchać muzyki i spędzać czas z przyjaciółmi. Chciałbym powiedzieć jeszcze, gdy mogę, że może nie jestem na tym Forum, aż tak długo, jednak chcę się pokazać i zaprzyjaźnić, jak i z użytkownikami, tak też z administracją. Tyle o mnie w tym podaniu, ale się wkrótce o mnie coraz więcej dowiecie! Życzę miłego dnia i pozdrawiam!  •

• Dlaczego akurat Ty? › Każdy może napisać, bo chce być, jednak ja nie będę taki, ponieważ każdy może obiecywać/pisać tak, Ja Mateusz gwarantuje wam sieci, a co najważniejszym użytkownikom, dzięki nim przecież ta sieć, community istnieje i się coraz bardziej rozwija: zerową aktywność cziterów, perfekcyjnie i bezkompromisowe rozwiązywanie zgłoszeń oraz odwołań. Dlaczego Ja? W paru słowach, bo słowa są bardzo ważne, ale nie da się tu wszystkiego wypisać, dlatego że trzeba pokazać! 1. Posiadam paroletnie doświadczenie w csgo 2. Bardzo duże doświadczenie jako były administrator csgo na innych sieciach 3. Umiem rozwiązywać komflikty, sprawy dość dobrze, szybko, dobrze i jak sąd ,,bezstronny". Na tym stanowisku chcę się w tym kierunku rozwinąć się, być nim i spełniać obowiązki. •

• Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans? › Naturalnie miałem bliską styczność z obydwoma, lecz w stronie AMXBans mniejszym.  •

• Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów? › W stopniu perfekcyjnym umiem odróżnić czitera od zwykłego gracza, globala od czitera czy kogokolwiek z umiejętnościami od wspomagaczy. Takie coś lepiej moim zdaniem pokazać ,,w praniu" ( spróbuję to pokazać ^^ ). •

• Kontakt › Posiadam wiele komunikatorów, przykładowo: Steam, Teamspeak3, Discord, Facebook. •

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

+ Wiek 
+ Steam 
+ Doświadczenie 
+ Estetycznie i wyraźnie napisane 

// Pozdrawiam 

• Super 1

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Zasłużony

+/- wiek

+/- sm

+ chęci

Jestem  za daniem szansy.

• Super 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik∙

Jestem na Wielkie TAK 
+SM
+Chęci 
+Zaangażowany 
+Miły 
+Ładnie napisane podanie 

• Super 1
  • VIP
VIP

Na tak

+SM

+chęci 

+aktywny 

+podanie

• Super 1
  • Użytkownik

Oczywiście że Ma tak

+wiek

+pomocny

+sm

+ogarnięty

+aktywność

• Super 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]