Marves Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Kilku informatyków ustawiło się na imprezę, ale umowa była taka, że rozmawiają tylko o d*pach, a nie o komputerach. Po trzech godzinach milczenia odzywa się jeden: - Wiecie co...moja nowa karta graficzna jest do d*py. Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 Typowe XDD Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 Było: https://strefaskilla.pl/topic/2411-zamknięty-8-żartsuchar-na-dziś/ Ale też się uśmiechnąłem Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 hahha Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Marves Posted September 8, 2018 Author Share Posted September 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts