Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 18 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 UBT 1.6 czy UBT GO:CS:GO Nick: Huzzi | Strefaskilla.pl Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 25.02.2005 SID: STEAM_1:1:524226151 Znajomość AMXX*(1-10): Z amx miałem styczność kilkanaście razy wiec mogę szczerze powiedzieć ze mocne 6/10 a sm takie 9/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od trzech do czterech godzin Opisz siebie: Jestem osobą bezstronną w niektórych sytuacjach, ale także jestem osobą miłą oraz pomocną. W wielu sytuacjach potrafię się wykazać doświadczeniem oraz ,,profesjonalizmem” Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że na przestrzeni lat adminowania serwerów w CS:GO nabyłem pewne doświadczenie w trafnej ocenie tego czy ktoś faktycznie dopuścił się używania wspomagaczy.Dodatkowo jestem bezstronny oraz gdy trzeba analityczny Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście z SourceBans’em miałem i to nie raz, jako Admin oraz jako członek UBT. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nigdy nie było sytuacji, ze ktoś odwołał się od permbana nałożonego przez moją osobę. Wiec myśle, że potrafię rozpoznać czystego gracza od hax’a Kontakt: Steam,Ts,dc,mess,forum Spoiler @ Właściciel @ Administrator @ Head Admin 4 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jestem na tak +Wiek +Aktywny +Pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 19 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jestem na Tak ! *Opisane Krótko i na Temat bez żadnej filozofii (Post czytelny) . * Aktywny na forum jak i na TeamSpke . *Pomocny . * Steam . * AMX +/- do podszlifowania . * SM ogarnięte +1 . * Wiek +/- ( Moje zdanie ) * // Jestem Za okresem próbnym " Danej funkcji " Pozdrawiam ♥♥♥∙•● SenioR ●•∙♥♥♥ TeamSpike! 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 19 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jestem na TAK +wiek +aktywny +doświadczenie +pomocny +podanie +SM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 19 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jestem na TAK + Ogarnięty + Dojrzały + Wiek + Aktywny + Wie co i jak + Podanie ładne + SM Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 No calkiem ladne podanko +/- wiek +checi + przyda sie dodatkowy ubt bo jeden wali w chuja a drugi chyba na urlopie ;P pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Okres próbny +wiek +chęci -/+ aktywność +ogarnięty 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Grudnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi