Użytkownik ptrk Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 Nick z Cs'a: ` ptrk Admin banujący: GibSon Serwer: |[CS:GO JACKPOT | *NOWOSC KLANY UNIKATOWE* | Skiny | Rangi | Operacje | Asysty | Data zdarzenia: 07.09.18 Opis sytuacji: Ogólnie nie jestem Pewien za co moze niech banujacy opisze Podejrzane sytuacje Link do bana z amxbansa http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=8226 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:60339646' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.174.227' [AMXBans] =============================================== Link to comment
Marves Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 @GibSon Czekamy na twoją wypowiedź. 1 Link to comment
Użytkownik GibSon Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 Nie jestes pewny za co dostales bana? Pisze ci ze czitowanie i nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi bo na sayu byly zgloszenia. Tak jak i na u@. Zostales sprawdzony i wyraznie miales wh, nie jestem pewny co do aima. Ale moim zdaniem nie powinienes dostac UB ale to juz decyzja UBteamu. Link to comment
Użytkownik ptrk Posted September 7, 2018 Author Użytkownik Share Posted September 7, 2018 @GibSon Oj kolego kolego Skoro "Twoim zdaniem" mialem wh To nalezy zrobic 5 ss'ow , A jak byles na 100% pewny ze jestem odpalony To powinienes jako admin liczyc sie z tym ze moge sie odwołać od bana gram w cs'a 11 lat mordko I wiesz co teraz Bedziesz musial zrobic ? Znaleść HLTV z tej mapy I rozpisac to demo Prosze cie o kazda Sytuacje "podejrzana" po kolei i Daj z siebie 100 % Załóż sluchawki zebyś nie musiał sie osmieszac Pozdrawiam I czekam na dalsze ruchy tej sprawie Link to comment
Marves Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 (edited) @GibSon Dokładnie co kolega napisał rozpisz podejrzane momenty tego pana. Rozpisz demko a nie spamisz! Edited September 7, 2018 by Ar0n 1 Link to comment
Użytkownik GibSon Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 Nie interesuje mnie ile lat grasz w csa. Miałeś wh to dostałeś bana. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do mnie to złóż skargę. 1 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 @GibSon czekamy na rozpisane demko 2 Link to comment
Marves Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts