Użytkownik ptrk Opublikowano 7 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nick z Cs'a: ` ptrk Admin banujący: GibSon Serwer: |[CS:GO JACKPOT | *NOWOSC KLANY UNIKATOWE* | Skiny | Rangi | Operacje | Asysty | Data zdarzenia: 07.09.18 Opis sytuacji: Ogólnie nie jestem Pewien za co moze niech banujacy opisze Podejrzane sytuacje Link do bana z amxbansa http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=8226 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:60339646' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.174.227' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 7 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @GibSon Czekamy na twoją wypowiedź. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GibSon Opublikowano 7 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie jestes pewny za co dostales bana? Pisze ci ze czitowanie i nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi bo na sayu byly zgloszenia. Tak jak i na u@. Zostales sprawdzony i wyraznie miales wh, nie jestem pewny co do aima. Ale moim zdaniem nie powinienes dostac UB ale to juz decyzja UBteamu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ptrk Opublikowano 7 Września 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @GibSon Oj kolego kolego Skoro "Twoim zdaniem" mialem wh To nalezy zrobic 5 ss'ow , A jak byles na 100% pewny ze jestem odpalony To powinienes jako admin liczyc sie z tym ze moge sie odwołać od bana gram w cs'a 11 lat mordko I wiesz co teraz Bedziesz musial zrobic ? Znaleść HLTV z tej mapy I rozpisac to demo Prosze cie o kazda Sytuacje "podejrzana" po kolei i Daj z siebie 100 % Załóż sluchawki zebyś nie musiał sie osmieszac Pozdrawiam I czekam na dalsze ruchy tej sprawie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 7 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) @GibSon Dokładnie co kolega napisał rozpisz podejrzane momenty tego pana. Rozpisz demko a nie spamisz! Edytowane 7 Września 2018 przez Ar0n 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GibSon Opublikowano 7 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie interesuje mnie ile lat grasz w csa. Miałeś wh to dostałeś bana. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do mnie to złóż skargę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 7 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @GibSon czekamy na rozpisane demko 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 8 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi