Użytkownik Wiatru1911 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Nick z CS:Wiatru1911 Admin banujący: nie wiem nawet kto Serwer: jailbreake Data zdarzenia: nwm kiedy Opis sytuacji:Gram siema bo mam problem od wczoraj nie grałem na waszym serwie i wchodze aby se pograć a mi wyskoczyło że mam bana za chity a mnie od wczoraj n serwie nie było i nikt nie ma dostępu do mojego kompa prosze o wyjaśnienie i jeszcze mojego nicku nawet nie ma w AMXbans wiec prosze o wyjeśnienie tej sytuacji a i jeszcze dostałem bana na jakiś inny nick którego widzę pierwszy raz na oczy Link do bana z amxbans nie ma mojego nicku Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : $Zgredek$ [AMXBans] Reason : ' Wykryto czita ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.157 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 21 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zresetuj router i daj znać czy pomogło. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wiatru1911 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 dzk byku pomogło Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi