Użytkownik Moc Energia Opublikowano 21 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Pare błędów do poprawy: 1. AMX - gdy wejdziemy na spec/przerzucimy kogoś nie można wrócić trzeba robić recconect 2. /codadmin dostępny dla graczy 3. Migające wszystkie napisy (rekord prędkości i info o klasie) 4. Brak możliwości pisania na @@ po przez błąd nr 3. po prostu znika po mniej niż sekundzie, nikt tego nie widzi. 5. Usunięcie niedziałających perków i zbędnch klas (można dodać jakiś perk typu buty komandosa,perk na speeda ) 6.Usunięcie map Ski_Evolution (wiele graczy skarży się na lagi) 7.Usunięcie safe zone z mario i gr na mapie surfski (jeśli mamy złote ak możemy zabic ponadto strzelając w przeciwnika nabiją się pkt doświadczenia nie zabijając go z innej broni ) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AdamH2R Opublikowano 23 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 + brak osoby która przyzna flagi nowym adminą... 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 1. /spec - aby wejsc na spect /back - aby wrocic Sprawdzcie 2. Poprawione 3. Poprawione 4. Poprawione 5. Przywróciłem klasy do wersji za nim yanko pobugował serwer. Sprawdzcie teraz jak to wygląda i jak coś to piszcie propozycje nowe. Co do perków to dokładne nazwy proszę. 6. Usunięte 7. Z mario wywaliłem, możliwe że z gunsów też powinno wywalić. Sprawdźcie i dajcie znać. Na przyszłość proszę mnie oznaczać @ Trivor tak o, szybciej to ogarne Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi