Użytkownik lopal_125 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Nick: lopal_125 Data i Godzina: nie wiadomo Link do bana: Szczegóły bana : idem span rano odpalam kompa i widze bana i jeszcze na nie mój nick Adres ? Wygasa: Nie określono Zbanowany na @ Admin CS 1.6 DD2+DM deathmatch only dd2 strefaskilla.pl statrack Wszystkie wygasłe bany0 Link do Screenów: Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jak tu sie nie smiac [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1927482702 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.154.76 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neolit Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 jak teraz patrzałem, bo mnie troszkę zaciekawiło że bana dostałeś bo cię znam i wiem że nie grasz na czitach, ale znalazłem to w bansie https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2043 masz taki sam steamid i to samo ip w sumie co ten teraz ban ale na innym serwie bo na dd2 więc chyba ktoś ci psoci na kompie . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 IP ci się pokryło z osobą, która ma bana. Zresetuj router i daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 23 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi