Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Nick: @ PepePanDziobak Z jakiej rangi rezygnujesz?: Wszystkich Powód rezygnacji: Jak widać moja aktywność jest znikoma, nie mam już chęci na to wszystko i dziekuej za danie mi szansy, oczywiście na forum będę wbijał i nie będę się zachowywywał jak wszyscy ludzie co odeszli, mieli moda/J@ i wyzywają wszystkich 1 2 2 9 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Peepee niee, na mnie też niedługo pora wtedy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Nareszcie A tak naprawdę to szkoda, że zrezygnowałeś z rangi Nie spodziewałem się tego z twojej strony Ale pamiętaj..... Zawsze będziesz w moim sercu ♥ 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 3maj się, wróć kiedyś Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 rozumiem, że za mało bambusa dawałem ale aż takie kroki? nie spodziewałem się pandzia, powodzonka naura Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 ??♀️??♀️ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi