Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Nick z CS Oyvatto ^Osu Admin banujący: Nicp Serwer: Surf ten dla dzieci Data zdarzenia: 15:50 Opis sytuacji: Niepełnosprawne umysłowo dziecko Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=7456 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Nicp. [AMXBans] Pozostalo ci 1 minuta i 7 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Oyvatto ^Osu [AMXBans] Powod : ' obraza admina , odpoczn ij ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 546520683 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.123.93 ' [AMXBans] =============================================== Wyjebane mam w to ile czasu ban czekam na rozpiskę -Dziecko na nsie które stoi na respie i ma wyjebane w banowanie typów co łamią regulamin -nadużywanie komend zmienia se mapy jak mu pasuje. Śmieszne to -podszywanie się pod opiekuna opiekuna na nsie ? co tu się dzieje ... 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Dostałeś słusznego bana, trzykrotnie mnie obraziłeś. Ciesz się, że na 5 min a nie więcej :). Jeśli tylko debile czytają regulamin(twoje słowa) to nie płacz, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go Edit do twojego edita xd.. Wczoraj były zmiany na serwie Stałem na respie i pilnowałem Zrobiłem vote na zmianę mapy która jest do wywalenia. Jestem opiekunem czekam na przydzielenie rangi XD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Ban minął. Jeżeli chcecie dalej wyjaśniać tę sytuację proszę złożyć skargę. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi