GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Ile zawsze masz potraw na stole wigilijnym? 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 A tak ze szczerego serduszka powiem. Szczęśliwi potraw nie liczą, a kilogramy wzrastają . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Nie liczę ile potraw, chętniej liczę ile zjem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 nigdy ich nie liczyłem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 chyba z 8 było Wesołych 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Nie liczyłem nigdy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 12 jak co roku ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 A nie liczyłem tego Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi