Użytkownik∙ Tery Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1. Imię: Tery 2. Wiek: 24 3. Kontakt: TS3/PW Forum/Steam/GG 4. Twój nick na serwerze: Tery 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Ostatnio po pare godzin dziennie. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Robiłem za maolata swoje amatorskie tsy bez reklamy oczywiscie i nawet mi to wychodziło, permisję dodać czy usnać to nie problem dla mnie, jeżeli mnie ktoś nie pogania, tworzenie grup, kanałow opanowane. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jestem wręcz przekonany, że dam radę nawet na wyższej randze jaką jest Opiekun TS3, lecz najpierw muszę pokazać się w roli Admina TS3. Traktuję to bardzo poważnie i mogę jedynie obiecać , że dam z Siebie wszystko. Ps. dodam , że nie pominąłem zamkniętej rekrutacji, za zgodą Trivora napisałem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 yep Chociaż plusy wypisze ;d +wiek +widzę cię na ts + Podanie +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi