Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Metin 2 Q&A

Browar3D

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Odpowiadamy na pytania :)

1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: 2010r lub 2011roku.
2.  Co lubisz w Metin2: Ogólnie cały ten klimat metina mapy, expienie, pvp i zarabianie.
3. Czego Nie lubisz w Metin2: Jak każdy gracz nie lubię nieuczciwych graczy to znaczy cziterow.
4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?: Dno i Żenada wszystko pod kasę i BOTY na wszystkich mapach. Oczywiście nie te z auto łowy tylko prawdziwe boty z pelerynkami i wait hack.
5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: PandoraMt2 ta prawdziwa sprzed wielu lat, Dreikon, Alastia i wiele innych, których nazw nie pamiętam.
6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?: Wojownik Body.
7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: Tak i to bardzo dawno temu na kopiowanie broni straciłem riba.
8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: Oczywiście, że tak na fałszywe potwierdzenie przelewu 
9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: Niestety nie :(
10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: Nie
11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: Oczywiście, że TAK.
12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: Expienie na AV1 w lewym dolnym rogiem mapy i łowienie ryb przez cale dni.
13. Czy grałeś/as w Metin3?: Pomyliło się z Interna.

1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: 
2. Co lubisz w Metin2:
3. Czego Nie lubisz w Metin2:
4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?:
5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: 
6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?: 
7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: 
8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?:
9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?:
10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?:
11. Czy uważasz, że Metin2 upada?:
12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?:

Edytowane przez Browar3D
  • Lubię to! 2
  • Super 2
  • Użytkownik

1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: 2011

2. Co lubisz w Metin2: Jak rywalowi siada psycha na spocie

3. Czego Nie lubisz w Metin2: Zgrywania paniska i kowala 

4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?:  PL się skończył, dno totalne. Większość privów trzyma lepszy poziom.

5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: Ravia,Medium,Classic,Vesteris,PandoraMt2,Samia,Glador,Metin5, Marinermt2,Metin2-s4 Grymuar <3, Typowymt2 itd. 

6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?:WP,Body,archer 

7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: Za dzieciaka, na auto podnoszenie XD.

8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: Jop

9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: Byłem twórcą serwera, od strony graficznej 

10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: Oczywiście

11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: Nie, jest to super pomysł na biznes o ile o tyle ma się doświadczenie w tym. Rafonmt2,Giratosmt2 to przykład, że nawet dużym ytberą się opłaca. Dla niewtajemniczonych, jeśli serwer z 3/4k ludzi wytrzyma conajmniej rok jesteście w stanie wybudować dom za hajs z isa :)

12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: Metin5, udawanie laski, by coś dostać XD 

13. Czy grałeś/as w Metin3?: Nie ma czegoś takiego jak metin3. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2:  coś koło 2012

2. Co lubisz w Metin2: Bardziej czemu do niego czasem wracam, nostalgia i wspomnienia, a czemu lubię? Nie wiem sam jakoś mi przypadł i w niego grałem dosyć długo

3. Czego Nie lubisz w Metin2: pay2win na niektórych serwerach prywatnych, i jak ktoś wbija ci na spota a masz eq pod expa

4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?: Jeżeli patrzeć na czasy gdy jeszcze pl żył, nie był najgorszy, osobiście lubię serwery easy i pl dla mnie był koszmarem chociaż nadal go lubiłem, do teraz pamiętam jak ktoś mi dał chyba marchewkę dla konia za darmo a była warta jakieś 1kk i wystawiłem i czekałem tylko aż ktoś kupi xD

5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: Oj z pamięci nie powiem bo skakałem na wiele serwerów. 

6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?: Nie mam najczęściej lecz na serwerach prywatnych często grałem archerem

7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: Na pl'u z konta 41lvl sura

8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: Pytanie powinno brzmieć, czy ktoś nie próbował cię okraść xD

9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: Nie I jakoś nie ciągnęło mnie do bycia w Metinie

10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: W sumie to już nie ale kiedyś była taka jedna dziewczyna w sumie, graliśmy głównie w nostale chociaż poznaliśmy się w metinie, gadaliśmy na Skype i jakbym wszedł na stare konto może i jeszcze część konwersacji bym znalazł, pamiętam jakiś czas temu z nudów odzyskałem konto i znalazłem część konwersacji chociaż jej duża ilość została usunięta nie wiem dlaczego. 

11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: PL już upadł, a prywatne nie upadną za szybko jeszcze.

12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: granie wojem na pl'u i siedzenie w m2 bijąc żołnierzy

13. Czy grałeś/as w Metin3?: Nie ciągnie mnie jakoś do Interny

• Lubię to! 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]