Użytkownik Browar3D Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Odpowiadamy na pytania 1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: 2010r lub 2011roku. 2. Co lubisz w Metin2: Ogólnie cały ten klimat metina mapy, expienie, pvp i zarabianie. 3. Czego Nie lubisz w Metin2: Jak każdy gracz nie lubię nieuczciwych graczy to znaczy cziterow. 4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?: Dno i Żenada wszystko pod kasę i BOTY na wszystkich mapach. Oczywiście nie te z auto łowy tylko prawdziwe boty z pelerynkami i wait hack. 5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: PandoraMt2 ta prawdziwa sprzed wielu lat, Dreikon, Alastia i wiele innych, których nazw nie pamiętam. 6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?: Wojownik Body. 7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: Tak i to bardzo dawno temu na kopiowanie broni straciłem riba. 8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: Oczywiście, że tak na fałszywe potwierdzenie przelewu 9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: Niestety nie 10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: Nie 11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: Oczywiście, że TAK. 12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: Expienie na AV1 w lewym dolnym rogiem mapy i łowienie ryb przez cale dni. 13. Czy grałeś/as w Metin3?: Pomyliło się z Interna. 1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: 2. Co lubisz w Metin2: 3. Czego Nie lubisz w Metin2: 4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?: 5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: 6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?: 7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: 8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: 9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: 10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: 11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: 12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Browar3D 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: 2011 2. Co lubisz w Metin2: Jak rywalowi siada psycha na spocie 3. Czego Nie lubisz w Metin2: Zgrywania paniska i kowala 4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?: PL się skończył, dno totalne. Większość privów trzyma lepszy poziom. 5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: Ravia,Medium,Classic,Vesteris,PandoraMt2,Samia,Glador,Metin5, Marinermt2,Metin2-s4 Grymuar , Typowymt2 itd. 6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?:WP,Body,archer 7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: Za dzieciaka, na auto podnoszenie XD. 8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: Jop 9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: Byłem twórcą serwera, od strony graficznej 10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: Oczywiście 11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: Nie, jest to super pomysł na biznes o ile o tyle ma się doświadczenie w tym. Rafonmt2,Giratosmt2 to przykład, że nawet dużym ytberą się opłaca. Dla niewtajemniczonych, jeśli serwer z 3/4k ludzi wytrzyma conajmniej rok jesteście w stanie wybudować dom za hajs z isa 12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: Metin5, udawanie laski, by coś dostać XD 13. Czy grałeś/as w Metin3?: Nie ma czegoś takiego jak metin3. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 1. W którym roku zacząłeś/as przygodę z Metin2: coś koło 2012 2. Co lubisz w Metin2: Bardziej czemu do niego czasem wracam, nostalgia i wspomnienia, a czemu lubię? Nie wiem sam jakoś mi przypadł i w niego grałem dosyć długo 3. Czego Nie lubisz w Metin2: pay2win na niektórych serwerach prywatnych, i jak ktoś wbija ci na spota a masz eq pod expa 4. Jakie masz zdanie o Metin2 PL?: Jeżeli patrzeć na czasy gdy jeszcze pl żył, nie był najgorszy, osobiście lubię serwery easy i pl dla mnie był koszmarem chociaż nadal go lubiłem, do teraz pamiętam jak ktoś mi dał chyba marchewkę dla konia za darmo a była warta jakieś 1kk i wystawiłem i czekałem tylko aż ktoś kupi 5. Na których serwerach grasz lub grałeś/aś?: Oj z pamięci nie powiem bo skakałem na wiele serwerów. 6. Która postacią i profesją grasz najczęściej?: Nie mam najczęściej lecz na serwerach prywatnych często grałem archerem 7. Czy zostałeś/aś kiedyś okradziony/a?: Na pl'u z konta 41lvl sura 8. Czy próbowano cię kiedyś okraść?: Pytanie powinno brzmieć, czy ktoś nie próbował cię okraść 9. Byłeś/aś kiedyś administratorem na Metin2?: Nie I jakoś nie ciągnęło mnie do bycia w Metinie 10. Czy masz kontakt z poznana osoba na Metin2?: W sumie to już nie ale kiedyś była taka jedna dziewczyna w sumie, graliśmy głównie w nostale chociaż poznaliśmy się w metinie, gadaliśmy na Skype i jakbym wszedł na stare konto może i jeszcze część konwersacji bym znalazł, pamiętam jakiś czas temu z nudów odzyskałem konto i znalazłem część konwersacji chociaż jej duża ilość została usunięta nie wiem dlaczego. 11. Czy uważasz, że Metin2 upada?: PL już upadł, a prywatne nie upadną za szybko jeszcze. 12. Pierwsze wspomnienie, które przychodzi ci na myśl o Metin2?: granie wojem na pl'u i siedzenie w m2 bijąc żołnierzy 13. Czy grałeś/as w Metin3?: Nie ciągnie mnie jakoś do Interny 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi