Użytkownik∙ snax Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Nick z gry: headshotplayerez Co chciałbyś zmienić lub dodać: Mam pomysł żeby zrobić turniej w cs 1.6 który wystartowałby gdyby wszyscy by to zaakceptowali a nagrody były przygotowane na czym ma polegać ten turniej?: - Mapy grane na turnieju to będą mapy: de_westwood, de_inferno i klasyczny de_dust2 - Nagrody rzeczowe za podium (Na tym polega czas kiedy wystartuje turniej ja się mogę dorzucić) ew. coś innego ale błagam coś cenniejszego niż vip na waszych serwerach pamiętajmy że na większy turniej potrzeba więcej osób co oznacza że w większości prawdopodobnie z innych sieci dlatego vip może być za miejsca np. 4-6 - Dużo składów (więcej niż max 4 ekipy jak w 99% turniejów) myślałem o np. 6-7 patrząc na aktywność na serwerze albo więcej 1.6 ma sporo graczy w czasie zbierania nagród prawdopodobnie sporo drużyn się zgłosi. - Drużyny 5-osobowe + 1/2 rezerwowych na wszelki wypadek. - Administracja tutaj jest "w miarę" rozgarnięta więc prawdopodobnie będzie mało cheaterów (oprócz 1 fazy) turniej prawdopodobnie nie łatwy do ogarnięcia ale: - Turniej będzie raczej trochę nagłośniony a co za tym idzie konkretna reklama sieci!! - Aspekt rywalizacji mixy i klanówki to nie to samo co większy turniej - Przyznajcie się nie chcielibyście wziąć udział w takim turnieju? Przedstawiłem argumenty dlaczego turniej powinien się odbyć zapraszam do dyskusji na ten temat pod postem Ja chętnie pomogę (pieniężnie) w organizacji tego 50zł PSC mogę chętnie dać jak będę pewny że turniej się odbędzie. (Tak wiem już pisałem propozycje o turnieju ale tam nie dałem żadnych argumentów i napisałem tylko jedno zdanie) Pozdrawiam zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Propozycje na temat ogólnych „turniejów” na sieci złóż w dziale propozycji forumowych. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi