Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja nie do odrzucenia (:

snax

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z gry: headshotplayerez

Co chciałbyś zmienić lub dodać: 

Mam  pomysł żeby zrobić turniej w cs 1.6 który wystartowałby gdyby wszyscy by to zaakceptowali a nagrody były przygotowane na czym ma polegać ten turniej?:

- Mapy grane na turnieju to będą mapy: de_westwood, de_inferno i klasyczny de_dust2

- Nagrody rzeczowe za podium (Na tym polega czas kiedy wystartuje turniej ja się mogę dorzucić) ew. coś innego ale błagam coś cenniejszego niż vip na waszych serwerach :) pamiętajmy że na większy turniej potrzeba więcej osób co oznacza że w większości prawdopodobnie z innych sieci dlatego vip może być za miejsca np. 4-6 :P 

Dużo składów (więcej niż max 4 ekipy jak w 99% turniejów) myślałem o np. 6-7 patrząc na aktywność na serwerze albo więcej 1.6 ma sporo graczy w czasie zbierania nagród prawdopodobnie sporo drużyn się zgłosi.

- Drużyny 5-osobowe + 1/2 rezerwowych na wszelki wypadek.

- Administracja tutaj jest "w miarę" rozgarnięta więc prawdopodobnie będzie mało cheaterów (oprócz 1 fazy)

turniej prawdopodobnie nie łatwy do ogarnięcia ale:

- Turniej będzie raczej trochę nagłośniony a co za tym idzie konkretna reklama sieci!!

- Aspekt rywalizacji mixy i klanówki to nie to samo co większy turniej

- Przyznajcie się nie chcielibyście wziąć udział w takim turnieju?

Przedstawiłem argumenty dlaczego turniej powinien się odbyć zapraszam do dyskusji na ten temat pod postem :)

Ja chętnie pomogę (pieniężnie) w organizacji tego 50zł PSC mogę chętnie dać jak będę pewny że turniej się odbędzie.

(Tak wiem już pisałem propozycje o turnieju ale tam nie dałem żadnych argumentów i napisałem tylko jedno zdanie)

Pozdrawiam 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Junior Admin
Junior Admin

Propozycje na temat ogólnych „turniejów” na sieci złóż w dziale propozycji forumowych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]