Użytkownik <<< DejskY >>> Posted October 7, 2018 Użytkownik Share Posted October 7, 2018 Nick z Cs'a: <<< DejskY >>> Admin banujący: Mlody123 Serwer: Serwer COD:MW3 4001 [RESET] Data zdarzenia: 07.10.2018 Opis sytuacji: Grałem sobie na COD:MW3 4001 KLasa: Scautomier [Gold Premium] no i zabiłem gościa i dostałem perk ,,Akumulator 24V czy cos takiego " No i po chwili administrator Mlody123 zaczął do mnie mówić, że wpisałem jakąś komende cl_backspeed 1000 czy coś takiego ja powiedziałem, że nie. Gdy miałem ten perk wpisałem /drop i po 5 minutach znowu trafiłem ten perk i adm: Mlody123 to zauważył i wlepił mi bana na 3 godziny za Uzywanie jakiejs komendy niedozwolonej pozdrawiam. Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=14783 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 35 minutes and 35 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : <<< DejskY >>> [AMXBans] Reason : ' komenda frowardsz speed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 968597360 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ======================================== Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted October 8, 2018 Użytkownik Share Posted October 8, 2018 <<< DejskY >>> po pierwsze tłumaczyłem ci że perk Akumulator24V nie daje spedda tylko szybkostrzelność broni druga sprawa jest taka powiedziałem ci że ustawiłeś komendę cl_forwardspeed powyżej normy kolejna sprawa jest tak twoje odwołanie jest bez sensu opis sytuacji który dałeś jest w ogóle nie przemyślany najpierw przypomnij sobie co powiedziałem na dodatek mam nagrane demka z twoim udziałem jak używasz komendy nie będę wymieniać świadków tej sytuacji bo jest to nie potrzebne demko jest nagrane i zostanie umieszczone tam gdzie trzeba. Link to comment
Marves Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts