Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina Roody

paj5

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

@ Admin CS:GO Only Mirage #2
Twój nick: paj5
Nick oskarżonego: Roody
Powód skargi: Dawanie muta bez sensownego powodu
Opis sytuacji: Cyonara (swiadek) zapytal mnie o cos i fryderyk (swiadek) wiec im odpowiedzialem najpierw cyonara a potem mowilem do fryderyka a jak prawie skonczylem mowic 1 zdanie dostalem muta bez ostrzezenia jakiegokolwiek ze strony roody i dal muta na 30 minut skonczyla sie mapa i ponownie mi dal muta na 30 minut za to ze poprosilem go o wklejenie punktu regulaminu gdzie pisze cytuje: "Mikro 16+" to powiedzial roody wiec go wtedy poprosilem aby wkleil punkt regulaminu gdzie to pisze i nie wkleil, probowalem pozniej aby napisal ale mnie ignorował.
Data i godzina zdarzenia: 27.12.2020 godz: 17:30
Miejsce zdarzenia: Only mirage #2
Dowody: Mam swiadkow 3 (cyonara. Fryderyk Chopin, Arch-VILE)
Coś od siebie: Chciałbym aby ten pan roody (admin) byl troszeczke bardziej milszy i aby ostrzegl ze grozi za takie cos mut a nie ze od razu i ignoruje wszystko to co osoba napisze (chociaz jak gadam z innymi adminami nikt mi jeszcze muta nie dal a jak dal to dal unmute i jak osobom z ktorymi jestem w teamie nie przeszkadzam im jak mowie to troszeczke dziwne ze wystarczy aby jakiemus adminowi sie to nie spodobalo ale to taka mala prosba aby nie mutowac jak przeszkadza tylko 1 osobie).

• Użytkownik

Sytuacja wyglądała tak że ostrzeżenie zostało napisane na czacie to, że go nie widziałeś to twoja nieuwaga po czym dostałeś mute za nadużywanie mikrofonu. Chciałeś abym Ci dał punkt w regulaminie gdzie jest to napisane, dałem Ci ten punkt na czacie, nawet mi odpisałeś na tą wiadomość żebym Ci wkleił jak on brzmi więc powiedziałem abyś poszedł sobie zobaczyć. Na nowej mapie powinieneś mieć nadal mute tylko jest coś popsute bo dałem Ci 30minut a nie do końca mapki więc dałem Ci znowu mute, po czym zacząłeś spamić na czacie tekstowym, że Ci nie pokazałem tego punktu w regulaminie.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nieprawda nie spamilem tylko chcialem abys napisal ten punkt poniewaz go nie napisales bo byl koniec meczu i niby kiedy ty napisales na chacie i od kiedy to 1 zdanie to naduzywanie mikra gdzie to 1 zdanie bylo odpowiedzia. I powtorze jeszcze raz wyslales ten punkt na koniec mapy gdzie juz chatu nie bylo widac wiec podaj mi link tutaj do regulaminu bo nie moge znalesc na tym forum tego ze mikro jest 16+

• Użytkownik

Własnie teraz dostałem bezpodstawnego muta nawet sie nie odzywalem wszedlem na serwer a roody mi dal muta za mikro +16 kiedy on byl w terro a ja bylem w ct dal mi muta nawet nie wiedzac ze cos mowie czy cokolwiek bez podstawny mut

• Użytkownik

Jezeli to nie byl roody z mutem tym bez podstawnym to bardzo prosze o wskazanie tej osoby ktora mi dala tego muta i laskawie by ta osoba wpisala na liste banow czy tam mutow tego muta

Edytowane przez paj5
  • szynka zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Wszystko jasne. Mut został nadany za rozmowę 'jak wskoczyć do okna' gdy byles w tv roomie @ Rooody napisał informację na czacie, obstawiam że mogles tego nie zauwazyć bo byłeś zajęty analizowaniem 'jak wskoczyć do okna'

Admin nie ma obowiązku informować Cie jak działa komunikacja na serwerze.

1.1 Wchodząc na serwer, akceptujesz nasz regulamin.
1.2 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania.

Skargę odrzucam

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]