Użytkownik Lambda Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Nick z CS: Lambda Admin banujący: Nie podano Serwer: dd2 Data zdarzenia: Przed chwilą Opis sytuacji: Hej Dostałem bana na serwerzez dd2 #1. Nie wiem kompletnie dlaczego? Proszę o wyjaśnienie sytuacji... @ Przyjaciel <3 @ Przyjaciel <3 Po zresetowaniu ten sam komunikat... Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Lambda Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Edytuj posta i wklej wycinek z konsoli kiedy wchodzisz na serwer. @ Lambda zresetuj router i daj znać czy działa. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lambda Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 @ Przyjaciel <3 Nie wiem co zrobiłeś ale już działa!! Dzięki! Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi