Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun serwera - [☆Kustosz Mocny☆]

KustoszMocny

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Mateusz
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem ponieważ spędzam na serwerze bardzo dużo czasu każdą wolną chwilę można powiedzieć. Mam sporo fajnych pomysłów i zmian na serwerze które na pewno przyciągną sporą liczbę nowych graczy i także nasi stali gracze będą chętniej i dłużej grać . Nie oszukując się większość graczy serwera pyta się Adminów czy coś w końcu będzie dodane nowego a nasz opiekun dość mało się angażuje w stronę polepszenia serwera z nowymi rzeczami (Oczywiście wiem że jest dział na forum odnośnie propozycji) Lecz moim zdaniem nie trzeba dawać propozycji żeby opiekun dodał coś nowego sam od siebie dla graczy (Ja dawałem propozycje niestety na steam a nie na forum i popełniłem błąd).Gracze również wiedzą że mogą na mnie liczyć w każdym stopniu jako administrator serwera jestem zawsze aktywny i odpowiadam na każde pytania i zawołania w sprawach serwera. Osoby z zapytaniami są zapraszane na rozmowy, pomagając i tłumacząc na ile potrafię. Spora liczba graczy odbiera mnie pozytywnie (tak myślę) i sama Administracja jakże gracze proponowali mi napisanie podania tłumacząc, że nadaje się na tą pozycje. Myślę że zmieniłbym dużo dla dobra serwera,  graczy i nadawałbym się na tą rangę.   
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #1 
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak 
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak
Coś o sobie: Na imię mam Mateusz ale o tym raczej już wiecie interesuje się Motoryzacją i Motocrossem pochodzę z Pomorza ale spokojnie nie mieszkam w Wejherowie na co dzień pracuje a gdy mam czas wolny to spędzam go na serwerze Only mirage #1. Wydaje mi się że jestem miłym chłopem który potrafi sporo zdziałać lecz nie mi to określać.

Minimum 16 lat - Tak

Bycie pomocnym - Tak

Wsparcie finansowe - Tak

Posiadać dobrą reputację na serwerze - Myślę, że raczej tak 

Posiadać dobre zdanie u administracji serwera - Raczej tak chyba że może kogoś dziwnym trafem uraziłem.

Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP - Tak

Posiadanie admina na serwerze - Tak

@ Trivor   @ Admin CS:GO Only Mirage #1  

• Lubię to! 6

spacer.png

• Użytkownik

jestem na tak bo jest on miły zaangażowany odpowiedzialny i wydaje mi się że będzie on dobrym opiekunem.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na tak ponieważ:

•  Spędza dużo czasu na serwerze 
  • Jest przyjacielski 
  • Dobra znajomość komend
  • I wydaje mi sie że utrzymał by porzadek jako opiekun  
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Zdecydowanie na tak. Serwer only mirage #1 ma w sobie duży potencjał ze względu na community jakie jest cały czas budowane, a dzięki administratorom wciąż się rozwija na lepsze. Niestety, ale w mojej opinii jeśli chodzi o samą rozbudowę serwera, która leży w dłoniach obecnego opiekuna, jest na naprawdę niskim poziomie. Z moich ostatnich obserwacji odnośnie administratorów na serwerze, mogę szczerze powiedzieć, że zaangażowanie Mateusza jest naprawdę ogromne. Jeśli jest jakiś problem uniemożliwiający rozgrywkę na serwerze, to śmiało można napisać do Mateusza, a on jak najszybciej stara się rozwiązać problem. Dodatkowo jego pomysły, dotyczące rozbudowy serwera są naprawdę zaskakujące i motywujące do dalszej rozgrywki na serwerze, a nie tylko do wbijania rangi i top 1. na serwerze. Reasumując, myślę że jeśli Mateusz otrzymałby oczekiwaną rangę, serwer wyszedł by na jeszcze większy plus, a samo community stało by się bardziej atrakcyjne dla każdego z nas, właśnie dzięki Kustoszowi. 

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na WIELKIE TAK!!!

+Pomocny,

+Ma świetne pomysły,

+Wiek,

+Potrafi upomnieć admina i wskazać co może robić lepiej na serwerze,

+Spędza masę czasu na serwerze,

+Wsparcie finansowe,

+Kultura,

+Pomocny,

+Lubiany wśród graczy,

+Wprowadza miłą atmosferę gdy jest na serwerze

Pozdrawiam, Dark ?

• Super 1
  • Użytkownik

Jako gracz serwerowy jestem za tak, ponieważ jest to jeden z nielicznych adminów tego serwera, który potrafi pogadać z graczem w razie problemów. Wyjaśnia wszystko co potrzeba, potrafi pomóc, gdy jest cheater na serwerze to pierwszy jest, ponieważ odbiera wiadomości. Chłopak w porządku i wiem, że będzie w stanie być opiekunem. Ma wiele pomysłów i wierze, że jako opiekun wprowadzi je w życie, na pewno serwer nie pożałuję renowacji, ponieważ widać, że chłopak ma zapał do tego by serwer przyciągnął nowych graczy. Na serwerze są praktycznie stali graczem, i czuję, że będzie potencjał. Dlatego uważam, że przydałby się taki Opiekun.

• Dzięki 1

:revolving_hearts:image.png.5a12a185ee113f3296f3e59c7c4bf8e4.pngimage.png.cd63de5e9b9488b7cc23e3dc7c2407bd.png:revolving_hearts:

• Użytkownik

Jestem na TAK ponieważ jest pomocny,spędza bardzo dużo czasu na serwerze,sporo ciekawych pomysłów na serwer,bardzo pozytywna osoba na 100% ogarnie serwer i będzie się lepiej grało niż w obecnej sytuacji serwera ponieważ gra się teraz tylko po topke

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Na tak 

+wiek 

+podanie 

+doświadczenie

Ogólnie cię nie znam, wiec nie napisze nic ale sądząc po podaniu mogę stwierdzić, ze nadajesz się na tę rangę!

• Super 1

• Użytkownik∙

Witam,

+pomocny
+chęci 
+ma dobre pomysły
+kreatywny
+doświadczenie

Jestem za OKRESEM PRÓBNYM
Pozdrawiam

• Super 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

Jestem za okresem próbnym

+Wiek

+Podanie

+Znajomość tej funkcji

+SM

+Poparcie

-Nie wypisuj że opiekun się mało angażuję.. od tego jest dział skarg XD 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem owszem na  TAK!!!

+ Umie się zachować

+Ma świetne pomysły,

+Wiek,

+Spędza masę czasu na serwerze,

+Wsparcie finansowe,

+Kultura,

• Dzięki 1
  • LEGENDA

Jestem supportem serwera, i nie pisz że aktualny opiekun @ Andrzej.  mało angażuje się w serwer bo jest to WIELKIE kłamstwo. Wszystkie propozycje które są zbierane przez andrzejka od was lecą do mnie i to ja tak naprawdę decyduję czy coś zmienić czy też nie. Do tej pory doszło do mnie parę propozycji takich jak np usunięcie menu broni dla vipa czy też usunięcie tagów admina itd. 
Tak jakoś dziwnym trafem twoje podanie komentują nowe konta na forum, ale to tylko moje głośne myślenie ;)

+Wiek
+Wsparcie finansowe
+Znajomość SM,FTP

Jestem za daniem szansy, pod warunkiem gdy nadrobisz aktywność na forum bo nie za bardzo to wygląda, a opiekun ma być aktywny za równo na serwerze jak i na FORUM. 

• Super 2
  • Wow! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Zasłużony

Na nie ;)

-jest opiekun ( witam witam) 

-bycie opiekunem to nie jest tylko spedzanie czasu na serwerze, a podobno byłeś już opiekunem więc powinieneś to wiedzieć

-twoja aktywnosc na forum jest znikoma

-co ci po twoich propozycjach skoro i tak sam nic nie dodasz?

Moze ewentualnie okres probny, ale wtedy spadam na emeryturke :P

edit.

A i jak myślisz, że jak będziesz opiekunem to serwer będzie lepszy, to powodzenia :D

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Jestem na tak. Dobrze znam Matiego i naprawde spędza bardzo dużo czasu na tym serwerze dlatego uważam, że jest odpowiednim człowiekiem na to stanowisko

• Super 1
  • Użytkownik

Nie gram na serwie, ale jestem na nje

- skłamałes na temat Andrzeja 

- z tego co widać daje on sobie radę i trzyma się 

+ opinie

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• VIP
VIP

Jestem na tak

+wiek

+podanie

+chęci

+wsparcie finansowe

• Super 1
  • Użytkownik∙

^^^JESTEM NA TAK ^^^

+ świetne pomysły 

+kultura 

+wsparcie 

+ spędza masę czasu na serwerze 

+pomocna dłoń 

+wiek 

+posiadanie już opiekuna 

+ lubiany wśród graczy 

Pozdro Mati ???

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Drogi KUSTOSZU :D 

Jestem na TAK!

+ Jeden z aktywniejszych adminów na serwerze om #1 (Bardzo czesto widuję Kustosza na serwerze).

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Pomocny

+ Kultura 

+ Zachowuje spokoj, nigdy nie dostaje rage

+ Obiektywny

- Aktywnosc na forum do poprawki

Pozdro, Terwq ?

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na tak  
+wiek

+podanie 

+chęci 

+wsparcie pieniężne 

+aktywny 

+pomocny 

+stanowczy

+Doświadczenie 

Pozdrawiam  Holek!

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

Napisz do mnie PW/steam

• Trivor zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]