Użytkownik∙ snax Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1. Twój serwerowy nick: headshotplayerez 2. Co chciałbyś zmienić na serwerze bądź co dodać: chciałbym do hudu czy jak to sie nazywa tam gdzie jest ta godzina forum itp. dodać K/D ratio. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: bo chcę widzieć jakie mam kd nie wchodzą na top15 i nie licząc samemu 4. (opcjonalnie) Link do pluginu: --- 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Colin. Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 O no no.. widziałem coś takiego ,spoko sprawa. Na Tak ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jest takie coś na dd2#1 i spoczko to wygląda Jestem zaaaaa 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi