Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) 1. Nick: T H C 3> uderza w skron 2. Wiek: 18 lat 5. Twoja znajomość zadań strażnika: dobra 6. Doświadczenie: dość duże miałem na jednym serwerze admina raz więc znam obowiązki 7. Coś o sobie: jestem jak zwykły 18 latek który chce się wyszkolić na admina-strażnika po za tym wykupiłem dużo usług sms 2 razy svip i mvipa wspomagam serwer to postanowiłem sobie pójść na strażnika kontakt zemną przez cs, forum i dsc. 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin):tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy): posiadam z mutacją 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): 11zł sms Edytowane 27 Grudnia 2020 przez THC3>uderzawskron 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Sory że w tytule ucieło mi nick ale mam za dłógi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Neutral +wiek +składka +/- doświadczenie -ortografia -podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 5 minut temu, Huzzi-_- napisał: Neutral +wiek +składka +/- doświadczenie -ortografia -podanie Dziękuje ? za to pół na pół podanie nie jest źle a ortografie poprawie bo wiem że z tym mam problem troszkę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Wypowiadanie się we własnym podaniu - odrzucenie podania. Sprobójb za tydzień. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi