Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun serwera - Shprytny

Szupryt

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Łukasz
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ostatnimi czasy arenki kulały, może i jest lepiej ale nawet suport odszedł, chciałbym się sprawdzić jako opiekun i tutaj a może i w przyszłości wystartować na supporta.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Arenki 1v1
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, jestem aktualnie na surf+rpg i myślę sprawdzam się nie najgorzej chociaż z tym może się wypowiedzieć @ Krejzol
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SM i panel 10, SMX jeszcze się nie bawiłem chociaż z tego co patrzyłem na parę pluginów, na pewno jest prostsze niż jakieś programowaie w c++ czy innych, pisałem skrypty w przeszłości jak i robiłem pluginy do MTA więc coś rozumiem jak to działa i myślę mógłbym kiedyś spróbować swoich sił w SMX także
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK
Coś o sobie: Jestem z Kujawsko Pomorskiego dokładniej z Bydgoszczy, staram się być bezstronny i myślę dobrze mi to wychodzi patrząc przynajmniej na życie prywatne. Nie jest ono też u mnie zbyt kolorowe szczególnie ostatnimi czasy okres świąteczny jest dla mnie strasznie ciężki jak i nowego roku. Jakoś sobie pomimo tego daję radę i znajduję ukojenie pykając na komputerze żeby nie myśleć o sprawach codziennych. Na serwerze jestem lubiany lub chociaż szanowany. Tak naprawdę gdzie nie pójdę ludzie mnie co najmniej szanują ponieważ często jestem rozgadany i ożywiam serwer oczywiście nie w sposób toksyczny co myślę jest wielkim plusem niżeli tak zamulać i grać w ciszy, chociaż zawsze to jakiś klimacik przy muzyce. Czasem lubię sam od siebie zrobić jakiś konkurs na kredyty do sklepu czy coś w ten deseń nawet jeżeli jestem zwykłym graczem, strasznie lubię pomagać innym bardziej niż układać sprawy swoje ze względu na życie prywatne. Myślę że tyle starczy ;D więcej można się dowiedzieć o mnie na pv czy to na chat pudełku na którym czasem bywam.

@ Admin CS:GO 1vs1 @ Opiekun Serwera1vs1

@ plastuś  Napisałem coś o tym, poza tym sprawa była już poruszana ale nic się z nią nie działo to w końcu napisałem tą skargę, chłopa nie było od co najmniej miesiąca to co niech sobie siedzi? W dziale nie, na serwerze już tak, braki w administracji były straszne do niedawna jak i na serwerze panowała anarchia. Ostatnio arenki odżyły jak jest nowa administracja i trochę się poogarniało, w tym momencie jest 12 osób i jest spokój, wcześniej bywały 3/4 i panowała anarchia i chaos że nie dało się nic powiedzieć.

@ Huzzi-_- @ Benio1123 o tym zapomniałem dodać chociaż trivorowi i krejzolowi pisałem że nie widzi mi się płacić dwa razy za opiekuna, z surfa bym zrezygnował jeżeli dostanę się tutaj chociaż dalej zostaje tam jako administracja wtedy I będę wchodzil na serwer. Tak poza tym, przy dwóch opiekunach na obu serwerach jakoś byśmy się podzielili i dałoby radę, poza tym jak sobie spojrzałem dzisiaj na GT to normę wyrobiłem już prawie całą wczoraj w jeden dzień, jak widać ostatnio mam po prostu dużo czasu. 

W sumie już się nikt nie wypowiada @ Trivor

• Super 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• Użytkownik∙

Można dać szanse 

+wiek

+aktywność 

+doświadczenie 

• Super 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Jestem oczywiście na TAK - chociaż sam myślałem, żeby kandydować xd

+ Doświadczenie
+ Spora aktywność
+ Rozpoznawalność
+ Miły i kulturalny 

• Super 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik

szczerze? jestem na nie

- w dziale arenki nic a nic się nie dzieje

- złożyłeś skargę na opiekuna, po chwili składasz podanie, chu***e zagranie z twojej strony

+ aktywność

• Lubię to! 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik∙

Witam,

+wiek

+chęci

+doświadczenie

+zaangażowanie 

+kreatywny

jestem na TAK, wiem jak się spisuje na surfie, a również wiem jakie ma propozycje na arenki. 

powodzenie i pozdrawiam

• Super 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Witam.

+Aktywny

+Miły

+wiek

+checi do prowadzenia

Jestem na Tak 

pozdro

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na TAK

+ wiek

+ rozpoznawalność

+ SM

+ pluginy,propozycje,zmiany itp.

+podanie

• Super 1

boomer.png.01eca179a3726c6c3fb944b225f3703e.png

• Użytkownik∙

Neutral/tak

+wiek

+podanie 

+wsparcie $ 

- wątpię by poradził sobie z dwoma serwerami

• Super 1

• Użytkownik∙

Na tak 

+ wiek

+ sm

+ dobre propozycje 

-/+ jest opiekunem innego serwera co może wpływać na mniejszą aktywność

Pozdro

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]