Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun serwera - Shprytny

Szupryt

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Łukasz
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ostatnimi czasy arenki kulały, może i jest lepiej ale nawet suport odszedł, chciałbym się sprawdzić jako opiekun i tutaj a może i w przyszłości wystartować na supporta.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Arenki 1v1
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, jestem aktualnie na surf+rpg i myślę sprawdzam się nie najgorzej chociaż z tym może się wypowiedzieć @ Krejzol
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SM i panel 10, SMX jeszcze się nie bawiłem chociaż z tego co patrzyłem na parę pluginów, na pewno jest prostsze niż jakieś programowaie w c++ czy innych, pisałem skrypty w przeszłości jak i robiłem pluginy do MTA więc coś rozumiem jak to działa i myślę mógłbym kiedyś spróbować swoich sił w SMX także
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK
Coś o sobie: Jestem z Kujawsko Pomorskiego dokładniej z Bydgoszczy, staram się być bezstronny i myślę dobrze mi to wychodzi patrząc przynajmniej na życie prywatne. Nie jest ono też u mnie zbyt kolorowe szczególnie ostatnimi czasy okres świąteczny jest dla mnie strasznie ciężki jak i nowego roku. Jakoś sobie pomimo tego daję radę i znajduję ukojenie pykając na komputerze żeby nie myśleć o sprawach codziennych. Na serwerze jestem lubiany lub chociaż szanowany. Tak naprawdę gdzie nie pójdę ludzie mnie co najmniej szanują ponieważ często jestem rozgadany i ożywiam serwer oczywiście nie w sposób toksyczny co myślę jest wielkim plusem niżeli tak zamulać i grać w ciszy, chociaż zawsze to jakiś klimacik przy muzyce. Czasem lubię sam od siebie zrobić jakiś konkurs na kredyty do sklepu czy coś w ten deseń nawet jeżeli jestem zwykłym graczem, strasznie lubię pomagać innym bardziej niż układać sprawy swoje ze względu na życie prywatne. Myślę że tyle starczy ;D więcej można się dowiedzieć o mnie na pv czy to na chat pudełku na którym czasem bywam.

@ Admin CS:GO 1vs1 @ Opiekun Serwera1vs1

@ plastuś  Napisałem coś o tym, poza tym sprawa była już poruszana ale nic się z nią nie działo to w końcu napisałem tą skargę, chłopa nie było od co najmniej miesiąca to co niech sobie siedzi? W dziale nie, na serwerze już tak, braki w administracji były straszne do niedawna jak i na serwerze panowała anarchia. Ostatnio arenki odżyły jak jest nowa administracja i trochę się poogarniało, w tym momencie jest 12 osób i jest spokój, wcześniej bywały 3/4 i panowała anarchia i chaos że nie dało się nic powiedzieć.

@ Huzzi-_- @ Benio1123 o tym zapomniałem dodać chociaż trivorowi i krejzolowi pisałem że nie widzi mi się płacić dwa razy za opiekuna, z surfa bym zrezygnował jeżeli dostanę się tutaj chociaż dalej zostaje tam jako administracja wtedy I będę wchodzil na serwer. Tak poza tym, przy dwóch opiekunach na obu serwerach jakoś byśmy się podzielili i dałoby radę, poza tym jak sobie spojrzałem dzisiaj na GT to normę wyrobiłem już prawie całą wczoraj w jeden dzień, jak widać ostatnio mam po prostu dużo czasu. 

W sumie już się nikt nie wypowiada @ Trivor

• Super 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• Użytkownik∙

Można dać szanse 

+wiek

+aktywność 

+doświadczenie 

• Super 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Jestem oczywiście na TAK - chociaż sam myślałem, żeby kandydować xd

+ Doświadczenie
+ Spora aktywność
+ Rozpoznawalność
+ Miły i kulturalny 

• Super 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Użytkownik

szczerze? jestem na nie

- w dziale arenki nic a nic się nie dzieje

- złożyłeś skargę na opiekuna, po chwili składasz podanie, chu***e zagranie z twojej strony

+ aktywność

• Lubię to! 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik∙

Witam,

+wiek

+chęci

+doświadczenie

+zaangażowanie 

+kreatywny

jestem na TAK, wiem jak się spisuje na surfie, a również wiem jakie ma propozycje na arenki. 

powodzenie i pozdrawiam

• Super 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Witam.

+Aktywny

+Miły

+wiek

+checi do prowadzenia

Jestem na Tak 

pozdro

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na TAK

+ wiek

+ rozpoznawalność

+ SM

+ pluginy,propozycje,zmiany itp.

+podanie

• Super 1

boomer.png.01eca179a3726c6c3fb944b225f3703e.png

• Użytkownik∙

Neutral/tak

+wiek

+podanie 

+wsparcie $ 

- wątpię by poradził sobie z dwoma serwerami

• Super 1

• Użytkownik∙

Na tak 

+ wiek

+ sm

+ dobre propozycje 

-/+ jest opiekunem innego serwera co może wpływać na mniejszą aktywność

Pozdro

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]