Użytkownik Szupryt Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Imię: Łukasz Wiek: 17 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ostatnimi czasy arenki kulały, może i jest lepiej ale nawet suport odszedł, chciałbym się sprawdzić jako opiekun i tutaj a może i w przyszłości wystartować na supporta. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Arenki 1v1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, jestem aktualnie na surf+rpg i myślę sprawdzam się nie najgorzej chociaż z tym może się wypowiedzieć @ Krejzol Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SM i panel 10, SMX jeszcze się nie bawiłem chociaż z tego co patrzyłem na parę pluginów, na pewno jest prostsze niż jakieś programowaie w c++ czy innych, pisałem skrypty w przeszłości jak i robiłem pluginy do MTA więc coś rozumiem jak to działa i myślę mógłbym kiedyś spróbować swoich sił w SMX także Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Jestem z Kujawsko Pomorskiego dokładniej z Bydgoszczy, staram się być bezstronny i myślę dobrze mi to wychodzi patrząc przynajmniej na życie prywatne. Nie jest ono też u mnie zbyt kolorowe szczególnie ostatnimi czasy okres świąteczny jest dla mnie strasznie ciężki jak i nowego roku. Jakoś sobie pomimo tego daję radę i znajduję ukojenie pykając na komputerze żeby nie myśleć o sprawach codziennych. Na serwerze jestem lubiany lub chociaż szanowany. Tak naprawdę gdzie nie pójdę ludzie mnie co najmniej szanują ponieważ często jestem rozgadany i ożywiam serwer oczywiście nie w sposób toksyczny co myślę jest wielkim plusem niżeli tak zamulać i grać w ciszy, chociaż zawsze to jakiś klimacik przy muzyce. Czasem lubię sam od siebie zrobić jakiś konkurs na kredyty do sklepu czy coś w ten deseń nawet jeżeli jestem zwykłym graczem, strasznie lubię pomagać innym bardziej niż układać sprawy swoje ze względu na życie prywatne. Myślę że tyle starczy ;D więcej można się dowiedzieć o mnie na pv czy to na chat pudełku na którym czasem bywam. @ Admin CS:GO 1vs1 @ Opiekun Serwera1vs1 @ plastuś Napisałem coś o tym, poza tym sprawa była już poruszana ale nic się z nią nie działo to w końcu napisałem tą skargę, chłopa nie było od co najmniej miesiąca to co niech sobie siedzi? W dziale nie, na serwerze już tak, braki w administracji były straszne do niedawna jak i na serwerze panowała anarchia. Ostatnio arenki odżyły jak jest nowa administracja i trochę się poogarniało, w tym momencie jest 12 osób i jest spokój, wcześniej bywały 3/4 i panowała anarchia i chaos że nie dało się nic powiedzieć. @ Huzzi-_- @ Benio1123 o tym zapomniałem dodać chociaż trivorowi i krejzolowi pisałem że nie widzi mi się płacić dwa razy za opiekuna, z surfa bym zrezygnował jeżeli dostanę się tutaj chociaż dalej zostaje tam jako administracja wtedy I będę wchodzil na serwer. Tak poza tym, przy dwóch opiekunach na obu serwerach jakoś byśmy się podzielili i dałoby radę, poza tym jak sobie spojrzałem dzisiaj na GT to normę wyrobiłem już prawie całą wczoraj w jeden dzień, jak widać ostatnio mam po prostu dużo czasu. W sumie już się nikt nie wypowiada @ Trivor 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Można dać szanse +wiek +aktywność +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jestem oczywiście na TAK - chociaż sam myślałem, żeby kandydować xd + Doświadczenie + Spora aktywność + Rozpoznawalność + Miły i kulturalny 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 szczerze? jestem na nie - w dziale arenki nic a nic się nie dzieje - złożyłeś skargę na opiekuna, po chwili składasz podanie, chu***e zagranie z twojej strony + aktywność 1 naura Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +ogarnięty +pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam, +wiek +chęci +doświadczenie +zaangażowanie +kreatywny jestem na TAK, wiem jak się spisuje na surfie, a również wiem jakie ma propozycje na arenki. powodzenie i pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik MlodyFrytus Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam. +Aktywny +Miły +wiek +checi do prowadzenia Jestem na Tak pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jestem na TAK + wiek + rozpoznawalność + SM + pluginy,propozycje,zmiany itp. +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Neutral/tak +wiek +podanie +wsparcie $ - wątpię by poradził sobie z dwoma serwerami 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Benio_MasterOfDisaster_GBS Opublikowano 31 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Na tak + wiek + sm + dobre propozycje -/+ jest opiekunem innego serwera co może wpływać na mniejszą aktywność Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi