Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Ogólnie zaczynając, od początku chciałbym przeprosić wszystkich Strefowiczow którzy musieli się ze mną uzerać, mam taki charakter, do tej pory nie zdawalem sobie z tego sprawę, ale rozmyslalem dziś sporo nad tym i doszedłem do wniosku że nie dziwie się waszym reakcją, sam postąpił bym podobnie a może gorzej, kto wie, sam tego nie wiem, lecz żałuje że zrozumiałem to tak późno, nie chcę się z nikim kłócić, obrazac, chce aby było normalnie, wiem że dużo zrobiłem złych rzeczy, możecie myśleć że to puste słowa, ale teraz dużo będę pracował nad sobą, dużo mnie kosztuje wypowiedzenie tego wszystkiego, ale jeszcze raz chciałbym przeprosić zwłaszcza @ agvska @ fluxx @ shinga @ Przyjaciel <3 @ Andrzej. @ eSX @ Krejzol tyle razy musiał nas rozdzielac podczas kłótni, dziękuje, bo gdyby nie ty nie wiem jakby się potoczyło, może bym bana dostał Oraz @ NoruŚ poniewaz to chyba im wyrządziłem największe szkody, więc mam nadzieje że uda mi się ta zmiana, oraz jeszcze raz Przepraszam Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Kacper5430 1 5 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Przeprosiny przyjete pozwalam ci napisac podanie na ubt powodzenia 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 28 Grudnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jeszcze raz mordko wytrwałości w zmianie, wiem jak ciężko jest się zmienić 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 łoł 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dobre to Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Szanuję postawę ! Oby tak dalej ^ ^ Mało kogo stać na takie slowa. Ps: daj znać co u ciebie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam, Szanuję za przyznanie się oraz przeprosiny. Nie mam nic do ciebie i nic się nie stało. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Nie ma co, już się przyzwyczaiłem, ale dzięki . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Imo to wygląda jak boostowanie sobie ego do kosmosu, może się myle. Nie przepraszaj tylko zmień coś w końcu, puste przeprosiny nie mają znaczenia. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Najważniejsze, że umiesz przeprosić za coś co zrobiłeś, przeprosiny przyjęte; @ eSX kurde przeprosił i powiedział, że się poprawi a ty go jeszcze dołujesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 a ja to co? wybaczone ale nie polecam robić Ci takiego czegoś więcej naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Nie przepraszaj tylko się popraw monkaGiga 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 spoko luz witaj w rodzinie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Spoko postawa z twojej strony że przeprosiłeś i zmieniłeś się oby tak dalej Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 PLgurom 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi