Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Awans/Degradacja: degrada Nick: @ Fkonopka Z rangi: Strażnik Na rangę: użytkownik Powód: własna głupota 2 4 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fkonopka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ale nie obrazaj mnie i nie podawaj powodu "Wlasna Glupota" tylko napisz szczerze xDDD "Ma admina na innej serwerowni dlatego dostaje degradację" 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 30 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 ej dobra vanish ty przygłup. ze ktoś ma admina na innej sieci to nie znaczy ze musi miec degrada rozumiem ze inna siec moze pomagac by chcial ? rozumiem ze masz 15 latek to za mało na zrozumienie tego ze ktos lubi pomagać "" takiego debila w cs16 nie widziałem pozdrawiam z rodzinka "" a i popsujesz jb mówię ci nie wiem jak cie przyjęli ja bym odrzucał odrazu takiego przyjeba Możesz mi dać bana i tak na ciebie pluje psujesz tylko grę na tym jb 2/4 servera sami mówili wymiećcie tego debila z opiekuna nie powiedzą ci tego bo bana byś dał taki opiekun wspóczuje reszcie co zostali! 1 2 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @ Dusia / @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi