Użytkownik wizZzy Opublikowano 31 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Twój Nick: wizZzy Nick oskarżonego: Hovi_Płaczek IP/SID oskarżonego: nie mam Powód skargi: Bezpodstawne usunięcie kanału Opis sytuacji: Witam admin ts3, kazał mi zminienić datę kanału gdzie nie miałem channel admina, to już nie moja sprawa że go nie miałem admin powinien o to zadbać a nie usuwać mój prywatny kanał na którym siedzę dziennie po 12+ godzin. (SS są z kilku dni proszę sprawdzić datę.) Dowody (Nagranie,ssy,świadkowie): https://imgur.com/a/I0vbXOc 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 To, że siedzisz na kanale to nie wywiązuje cię nie zmienianie daty kanału... Piszesz, że nie miałeś channel admina po czym piszesz, a nie usuwać mój kanał - To jakim cudem twój kanał, a nie masz wgl Właściciela kanału? Admin cię ostrzegł o zmianie daty i tego nie zrobiliście (Admin nie musi ostrzegać, że usuwa kanał tylko zrobił to ze swojej życzliwości) §5.3 Na kanale prywatnym data aktualizowana jest przez Właściciela Kanału. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi