Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nick z CS: `BLA BLA BLA Admin banujący: @ Mantoo Serwer: DD2#1 Data zdarzenia: 02.01 12:15 Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=8190 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw demko Na Forum :)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:226534242' [AMXBans] Your IP: '77.115.42.197' [AMXBans] =============================================== Demko -> https://mega.nz/file/9cg1XYiR#IL2INZgKrtm3gRjyUpXXHF_1v8hO2CjENrugB1vsIgc 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 0:54 - trigger przy smoke tak bardzo, +b 1:07 - tutaj mam wrażenie,że Ci celownik poleciał lekko za modelem, czyżby? +/-b 1:25 - rcs, płaski recoil cos na tym longu. +b 1:38 - to samo co wyzej, rcs +b 1:42 - rcs. +b 2:17 - rcs. poraz kolejny. +b 2:29 - +b 2:50 - ciekawe przy smoke. +b 2:58 - +b 3:10 - gsj według regulaminu jest zabronione nie? Co panie admin z Tobą nie tak? Taka mała przyczepka. 3:58 - tego kroku nie było słychać stricte na longu, bardziej na shorcie hm? +b 4:30 - nie wiem kto Ci tego recoilsmootha ustawial, ale funny again. +b 8:19 - tutaj nie do końca ten kaszkiet był w model, +b 9:59 - hmm? nie wiem, +/- 10:39 - szybka reakcja, również espa wyczaiłem. +b 11:34 - rowniez cos tak pewnie, rzadko kto w tak szbkim czasie znajduje sie na gali. +/-b 11:35 - płaskie strasznie to full auto. +b 16:52 - tutaj już jest szczytny recoil, masakra. +b Ogólnie całe demko opiera się na espie jak i na rcsie. @ eSX@ Przyjaciel Zostawiam wam werdykt jak uważacie za słuszne. Dziękuje, 100% spalony zawodnik. 7 1 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Kolega Manto nie umie sam rozpisać demka tylko kopiuje od kolegi co wcześniej wyżej to napisał, więc proszę tego nie brać pod uwagę, bo rozpiska nie jest napisana przez owego opiekuna (UBT widzi chyba ukryte posty, wiec no) Każdy powinien mieć swoje zdanie, a nie brać narzucane przez kogoś. Edita A i w razie edycji rozpiski opiekuna też proszę tego już nie brać pod uwagę, bo przez pierwszy swój post już stracił wiarygodność co do samodzielnych umiejętności rozpisywania demka. 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 6 minut temu, Dusia napisał: Kolega Manto nie umie sam rozpisać demka tylko kopiuje od kolegi co wcześniej wyżej to napisał, więc proszę tego nie brać pod uwagę, bo rozpiska nie jest napisana przez owego opiekuna (UBT widzi chyba ukryte posty, wiec no) Każdy powinien mieć swoje zdanie, a nie brać narzucane przez kogoś. wez ty sie lecz kobieto jak siedzisz na tym urlopie to siedz ! 2 3 3 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 0:54 - trigger +b 1:24 - zmniejszony recoil +b 1:35 - płasko ponownie +b 2:15 - płasko +b 2:28 - j/w 2:50 - tutaj słychać strzały z usp +/- b 2:52 - 2:56 - płasko +b 3:10 - robienie gsj, w dodatku będąc adminem 8:19 - obok modelu +b 9:59 - nie wiem jak to wpadło, może fart, może coś pomogło +/- b 11:35 - płasko +b 16:52 - j/w Jak dla mnie dowody są wystarczające. @ eSX jeśli będziesz miał wolną chwilę to sprawdź demko, aby rozwiać wszelkie wątpliwości. 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zastosowałem się do czasówek z wypowiedzi Manto, które zostały rozpisane przez pecika. Według mnie to jest to najlepsza opcja sprawdzenia wiarygodności, jeżeli demo będzie czyste to właśnie z tych czasówek, tak samo działa to w drugą stronę. 0:54 trigger b+ 1:07 tu czysto b- 1:25 ? ja tu widzę rozrzut b- 1:38 rcs b+ 1:42 rcs b+ 2:17 płasko b+ 2:29 fajne skany przez bramę, wszystko prawie w ten sam punkt b+ 2:50 tu imo nie można się do tego przyczepić b- 2:58 fajnie, płasko b+ 3:58 strzał z awp gdzieś na longu, później słyszy jak mu ktoś anarchie podbiega b- 4:30 fajne to fullauto, tylko strasznie płasko b+ 8:19 strzelał podczas kucania, takie b+/- 9:59 podczas strzału widać jak sie celownik blokuje i na głowę przechodzi b+ 10:39 nic szczególnego nie widać b- 11:34 XD to fullauto b+ 16:52 b+ Ban zostaje. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi