Użytkownik jopek1171 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nick:ImAluśツ Wiek:12 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198969010603/ Link do gametracker'a: nie wiem jak sie tam zalogować i co tam trzeba podać żeby mi server dodało ale dużo mam na pewno godzin Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera:1-4 Wiedza o SM [0/10]: sm_help ,sm_kick ,sm_ban ,sm_banip ,sm_mute ,sm_unban ,sm_gag ,sm_silence 8/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]:Tak Mikrofon [Tak/Nie]:Tak Kilka zdań o sobie: Jestem Alex mam 12 lat ranga MG1 około 4k punktów na serverze jestem z poznania i w sumie to tyle 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 -SM -Wiek GT? Jestem na NIE. Za parę lat spróbuj ponownie, jeśli będziesz chciał. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 - - Wiek - GT +/- SM Podanie nie powinno zostać zaakceptowane, przeczytaj regulamin only awp i zerknij na wymagania odnośne zostania adminem. Twoje przestawienie się również mało mnie przekonuje . Grasz również od 5 dni. Grywaj cześciej i tak jak muchomorek wyżej napsiał. Serdecznie zapraszamy do ponownego złożenia podania za kilka lat Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi