Użytkownik reksio Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: Mój nick na serwerze to reksio Imię: Mam na imię Damian Wiek: Mam 20 lat Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak posiadam admina na innym serwerze, na innej sieci Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): Amx znam na takie 6,7/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Brak, dzisiaj zacząłem grać na serwerze Steam/Nonsteam (Link do profilu): CS mam niestety na nonsteam Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Jak najbardziej składkę będę płacił Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Mikrofon mam sprawny Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dlatego że jest dużo dzieciaków które nie ogarniają i robią fk na serwerze, ja już byłem kiedyś adminem na jb więc mam doświadczenie. Kontakt: Forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem się tego czego mi brakuje to nadrobię Edytowane 3 Stycznia 2021 przez reksio 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Podanie niestety muszę odrzucić. - Nie posiadasz steama - słabo znany na forum Sproboj za tydzień, lecz na strażnika. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi