Użytkownik paj5 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nick: paj5 Czas i data zdarzenia: 27.12.2020 chyba 17:00 Powód bana: Zapytanie się bo kolejnym dniu od wczesniejszej akcji czy moglby podac mi punkt regulaminu gdzie jest napisane ze trzeba miec 16+ aby uzywac mikrofonu jako ze ja nie znalazlem takiej informacji to sie jego zapytalem poniewaz sam mowil ze to jest w regulaminie. Ignorowal mnie i po 3 razem jak to napisalem dostalem bana (perma). Dowód w postaci screenów: Nie mam screnoow z samej gry wtedy moze ktorys ze swiadkow ma czyli (howli, i jeszcze byly 2 osoby ale nie pamietam Coś od siebie: Chcialbym unbana i jezeli faktycznie jest gdzies napisane w regulaminie ze trzeba miec 16+ aby sie odzywac to prosze mi to pokazac i wtedy nie bede sie odzywal tylko dawal only info jak to powiedzial roody ktory mi dal bana."mozesz dawac tylko info" Kiedy mowilem tylko info dostalem muta i bana. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi