Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odwołanie] d3ath note

szhxk.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: d3ath note

Nick admina banującego: kaczor

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana

Czas oraz data bana: Serwer na którym dostałeś bana: 2 dni - 04.01.2021

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wszystko co mam w powodzie napisane jest zdeklasowane i jedyne co chciałbym to otrzymać tutaj demka oraz rozpiskę z wszystkimi dowodami takimi jak "

prowokacja adm/podszywanie się/wyzywanie graczy i administracji/teamowanie się/krytykowanie adm" Pozdro.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=d3ath note&advType=name

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199093716843

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 91.224.117.96:28085
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.

• Użytkownik∙

@ Kaczoor 48h

Do wypowiedzenia się pod tym odwołaniem dopuszczam również @ R4ZOR , on też został w to zamieszany.

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

Czas demka: 01:48 - 02:35

spacer.png

Jak dla mnie nie ma co tu dodawać.

Rozpisywanie tego demka to tylko strata czasu dla mnie.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Według mnie ban jest jak najbardziej uzasadniony, ponieważ nie reagowałeś na ostrzeżenia adminów, wielokrotnie szydziłeś z nich. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

1:09 - Własna krytyka - jeżeli przeszkadzałoby, to by powiedział/napisał, a w najgorszym wypadku zbanował, na czas od 30 minut do 120 minut tak jak jest napisane w regulaminie.

6:30 - Poprosił o nienadużywanie jednakże od czasu, gdy przyszedł, nie mógł zauważyć żadnej wyjątkowej rzeczy prócz naszej normalnej rozmowy dalsze rozwinięcie tego wątku w punktach niżej.

7:30 - Teamowanie to wyrzucanie paki? Przy okazji nie kazałem/mówiłem nigdzie, aby to zrobił, więc on sam dobrowolnie złamał regulamin, a i tak kary nie dostał pomimo tego, że było 2 administratorów na serwerze.

8:54 - Ostrzeżenie za nic, aczkolwiek zamiast drugiego ostrzeżenia mógł dać mute na 30 minut do 360 minut jak w regulaminie.

10:55 - Czyli zapytanie, dlaczego ktoś nie może rozmawiać to zaczepka: okej.

12:08 - Pomyliły Ci się sekundy chyba i chodzi o 12:06, aczkolwiek nie wiem, więc się nie wypowiem, bo nic nie mówiłem 12:08.

17:38 - Zaczepka na graczu? Wyjaśniłem mu, że jak chce, zobaczyć moje ulepszenia niech wpiszę komende. Mam mu wymieniać po kolei, jakie mam ulepszenia czy co?

19:40 - Jakie mówienie o adminie? Jedyne co powiedziałem to, to że odmutował go i podałem powód, który według mnie pasuje, bo nie było żadnego podanego przez administratora.

30:30 - Jak mam robić "jaja" z serwera? Powiedziałem, że musi kupić i wszystko by się zgadzało, bo żeby posiadać model trzeba mieć admina albo SVIP'a a svip'a się kupuje, a reszte powiedziałem prześmiewczo i żeby, w to uwierzyć to trzeba, nie wiem kim być. ?
33:25 - Gdzie ty tu widzisz porównanie? Rozumiem, jakbym powiedział "razor to pies" czy coś takiego, ale powiedziałem inne słowa i nie było to, aby wyśmiać admina, czy coś a powiedzenie, że jest to porównanie to znacznie duża przesada.

34:40 - Nie będę tego komendał, jeżeli w notatce jest napisane nawet "xd".

43:25 - Pierwsze zdanie "ja nie mam admina" a dopowiedź moja była w celach humorystycznych, gdyż większość osób wiedziała na serwerze, że nie mam admina jak nie każdy.

43:35 - Podjudzanie? Własne zdanie, które wynikało z tego, że nie umiał udzielić odpowiedzi na pytanie użytkowniczki serwera.

Administrator wypisał wiele punktów i gdyby zareagował szybciej do większości sytuacji by niedoszło bo byśmy mieli muty/bany za poprzednie rzeczy "jeżeli on tak uważa". Sam odmutował skill... więc jakoś mu nie przeszkadzało to, że rozmawialiśmy, a jednak upominał, nas więc gdzie jest tu logika. Nic dodać - nic ująć.

Wątek chyba można zamknąć, bo unban mi mija o 15:10 i o tej godzinie punktualnie widzimy się na serwerze :).

• Użytkownik∙

Witam,

Przywiązując się do każdej twojej sytuacji z serwera to:

1. Wyzywasz graczy
  2. Wyzywasz oraz krytykujesz administracje 
  3. Oraz łamiesz regulamin serwera.

Patrząc na całą twoją kartotekę w sourcebansie, to myślę że robisz to na złość oraz chcesz szydzić z adminów i ich błędów. Każdy jest człowiekiem i się myli, lecz twoje zachowanie w podejściu do tej sytuacji jest niewiarygodne. Dostaje skargi na ciebie po przez pisanie do mnie na priv oraz przytaczając sytuacje na chatboxie, przez byłego opiekuna surfa, gdzie sam pisał że jesteś chamski oraz wulgarny do innych.

Odwołania nie przyjmuję, lecz jeżeli taka sytuacja będzie się powtarzać ban zostanie zdoublowany. (czas będzie dwa razy większy niż pierwszy) 
Pozdrawiam
UBT

• Super 1

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_odrzucone.png

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]