Użytkownik szhxk. Opublikowano 5 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: d3ath note Nick admina banującego: kaczor Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: Serwer na którym dostałeś bana: 2 dni - 04.01.2021 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wszystko co mam w powodzie napisane jest zdeklasowane i jedyne co chciałbym to otrzymać tutaj demka oraz rozpiskę z wszystkimi dowodami takimi jak " prowokacja adm/podszywanie się/wyzywanie graczy i administracji/teamowanie się/krytykowanie adm" Pozdro. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=d3ath note&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199093716843 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 91.224.117.96:28085 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 @ Kaczoor 48h Do wypowiedzenia się pod tym odwołaniem dopuszczam również @ R4ZOR , on też został w to zamieszany. 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Czas demka: 01:48 - 02:35 Jak dla mnie nie ma co tu dodawać. Rozpisywanie tego demka to tylko strata czasu dla mnie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik R4ZOR Opublikowano 5 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Według mnie ban jest jak najbardziej uzasadniony, ponieważ nie reagowałeś na ostrzeżenia adminów, wielokrotnie szydziłeś z nich. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szhxk. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1:09 - Własna krytyka - jeżeli przeszkadzałoby, to by powiedział/napisał, a w najgorszym wypadku zbanował, na czas od 30 minut do 120 minut tak jak jest napisane w regulaminie. 6:30 - Poprosił o nienadużywanie jednakże od czasu, gdy przyszedł, nie mógł zauważyć żadnej wyjątkowej rzeczy prócz naszej normalnej rozmowy dalsze rozwinięcie tego wątku w punktach niżej. 7:30 - Teamowanie to wyrzucanie paki? Przy okazji nie kazałem/mówiłem nigdzie, aby to zrobił, więc on sam dobrowolnie złamał regulamin, a i tak kary nie dostał pomimo tego, że było 2 administratorów na serwerze. 8:54 - Ostrzeżenie za nic, aczkolwiek zamiast drugiego ostrzeżenia mógł dać mute na 30 minut do 360 minut jak w regulaminie. 10:55 - Czyli zapytanie, dlaczego ktoś nie może rozmawiać to zaczepka: okej. 12:08 - Pomyliły Ci się sekundy chyba i chodzi o 12:06, aczkolwiek nie wiem, więc się nie wypowiem, bo nic nie mówiłem 12:08. 17:38 - Zaczepka na graczu? Wyjaśniłem mu, że jak chce, zobaczyć moje ulepszenia niech wpiszę komende. Mam mu wymieniać po kolei, jakie mam ulepszenia czy co? 19:40 - Jakie mówienie o adminie? Jedyne co powiedziałem to, to że odmutował go i podałem powód, który według mnie pasuje, bo nie było żadnego podanego przez administratora. 30:30 - Jak mam robić "jaja" z serwera? Powiedziałem, że musi kupić i wszystko by się zgadzało, bo żeby posiadać model trzeba mieć admina albo SVIP'a a svip'a się kupuje, a reszte powiedziałem prześmiewczo i żeby, w to uwierzyć to trzeba, nie wiem kim być. ? 33:25 - Gdzie ty tu widzisz porównanie? Rozumiem, jakbym powiedział "razor to pies" czy coś takiego, ale powiedziałem inne słowa i nie było to, aby wyśmiać admina, czy coś a powiedzenie, że jest to porównanie to znacznie duża przesada. 34:40 - Nie będę tego komendał, jeżeli w notatce jest napisane nawet "xd". 43:25 - Pierwsze zdanie "ja nie mam admina" a dopowiedź moja była w celach humorystycznych, gdyż większość osób wiedziała na serwerze, że nie mam admina jak nie każdy. 43:35 - Podjudzanie? Własne zdanie, które wynikało z tego, że nie umiał udzielić odpowiedzi na pytanie użytkowniczki serwera. Administrator wypisał wiele punktów i gdyby zareagował szybciej do większości sytuacji by niedoszło bo byśmy mieli muty/bany za poprzednie rzeczy "jeżeli on tak uważa". Sam odmutował skill... więc jakoś mu nie przeszkadzało to, że rozmawialiśmy, a jednak upominał, nas więc gdzie jest tu logika. Nic dodać - nic ująć. Wątek chyba można zamknąć, bo unban mi mija o 15:10 i o tej godzinie punktualnie widzimy się na serwerze :). Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Witam, Przywiązując się do każdej twojej sytuacji z serwera to: Wyzywasz graczy Wyzywasz oraz krytykujesz administracje Oraz łamiesz regulamin serwera. Patrząc na całą twoją kartotekę w sourcebansie, to myślę że robisz to na złość oraz chcesz szydzić z adminów i ich błędów. Każdy jest człowiekiem i się myli, lecz twoje zachowanie w podejściu do tej sytuacji jest niewiarygodne. Dostaje skargi na ciebie po przez pisanie do mnie na priv oraz przytaczając sytuacje na chatboxie, przez byłego opiekuna surfa, gdzie sam pisał że jesteś chamski oraz wulgarny do innych. Odwołania nie przyjmuję, lecz jeżeli taka sytuacja będzie się powtarzać ban zostanie zdoublowany. (czas będzie dwa razy większy niż pierwszy) Pozdrawiam UBT 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi