Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun serwera - Huzzi

Huzzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię:  Jakub
Wiek: Niedługo 16, aktualnie jak się domyślacie 15 :kekw: 
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem osobą ambitną i kreatywną. Praca z innymi nie sprawia mi trudności, co według mnie jest bardzo ważne na tym stanowisku. Wydaje mi się, że byłbym w stanie wiele wnieść jako opiekun, dzięki chęci ciągłego rozwoju, co ułatwia mi myśl tego, że robię to czym żyję od wielu lat. Oczywiście, godziny na serwerze nadrobię oraz będę utrzymywał na wysokim poziomie, nie zaniedbując przy tym innych obowiązków.

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Serwera surf+rpg cs:go 

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Oczywiście, i to nie raz 

Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SourceModa 9/10, gorzej z ftp 

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak

Coś o sobie:Jestem Jakub mam 15 lat, w lutym 16. Jestem na 1 roku technikum na kierunku technik programista informatyk, interesuje się programowaniem oraz kodowaniem stron internetowych, jak narazie nic wielkiego nie zrobiłem, ale się uczę ;D Lubię sobie czasem łowić ryby nad stawem obok domu mojego pradziadka. 

@ Kacperek odrzuć pls

@ Dusia odrzuć pls 
 @ shinga odrzuć 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 2

• Użytkownik

ja jestem na nie :p

Edytowane przez egzorcysta..
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam!

- wiek,

- nie przeszedł jeszcze okresu próbnego na admina,

- jak dotychczas najmniej aktywny ze wszystkich adminów, 

- nie stosuje się do taryfikatora banów jako admin,

- jak na razie dla mnie wygląda to na chęć uniknięcia podliczeń godzin,

- opiekun nie ma dostępu do ftp. (nie wiem z czego to wynikło, albo na innych serwerach mają dostęp do ftp albo nawet nie wiesz co piszesz)

Więc jak na razie jestem oczywiście na NIE, według mnie najpierw trzeba coś pokazać na obecnym stanowisku albo chociaż przejść okres próbny śpiewająco by się starać o coś lepszego, a póki co pierwszy lepszy admin z szybkiej rekrutacji sprawuje się o niebo lepiej niż ty. Oczywiście można  się naprawić i wtedy jak najbardziej będę na tak, ale patrząc na chwile obecną to takim sprawowaniem nawet nie zdasz okresu próbnego. I oczywiście zdaje sobie sprawę że byłeś już kilkukrotnie opiekunem ale liczą się obecne fakty a nie to co było czego jak na razie nie widać.

Pozdrawiam cieplutko Kaczorek <3

edit:

odpowiadając dla huźego: dałes muta za "obraze admina" - za co jest ban nie mute. Okres próbny masz co dowiedziałem się od @ Krejzol  bo to on cie przyjmował.

A to z jakimś "haxem" to nw o co ci chodzi jak chcesz wysysać z palca coś to napewno nie jest to czas ani miejsce.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Na Nie 

- Rozbawiło mnie zdanie „od wielu lat” a masz 15 hhhahahahahah 

- sourcemod 9/10 daj mi jakiś plugin swojego autorstwa bo to już prawie perfekcja w opanowaniu sourcemod’a. Może ci się pomyliło ze znajomoscią panelu admina. Opiekun nie ma dostępu do ftp to ci nawet nie potrzebne. Ale skoro masz sourcemod’a 9/10 to ftp powinien być opanowany w małym palcu skoro edytujesz pluginy, cvary do pluginow itd. Jakos trzeba je wgrac na serwer 

-gametracker 

„dzięki chęci ciągłego rozwoju, co ułatwia mi myśl tego, że robię to czym żyję od wielu lat.” nie rozumiem tego zdania

Ps. Szczerość ponad wszystko pamiętaj! Nie ma co kłamać na początku, bo prędzej czy pozniej wyjdzie mniejsza znajomosc, niż została ona stwierdzona w podaniu. 

Pozdrawiam ciepło 

• Lubię to! 2

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Użytkownik∙

Jestem na nie 

-gametracker 

- sourcemod 9/10 na pewno nie

- nie stosuje się do taryfikatora banów jako admin

- Maja sie smieje, wiec tym bardziej na nie

Edytowane przez kamiL;^
  • Ha ha 1

:PepeLove:jamajaa.jpg.7c6f0b0bc11c7ba62950c12a8508792a.jpg:PepeLove: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]