Użytkownik bardzoprzepraszam Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: bardzo przepraszam Nick admina banującego: Jakis Fejkoss Dostałeś bana, gaga czy muta? perm ban Czas oraz data bana: 11:50 i data 6.01.2021 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wbijam se na serwer, ładnie się witam i zaczynamy rozgrywkę, pierwsza runda to tam zabiłem z 3 chyba, przechodzimy do drugiej rundy tam podjechałem mida zabiłem dwóch z zakrętu i stoje koło schodów i co jakiś czas wychylam rampe, bo nie umiem tak po prostu stać w miejscu, i przeciwnicy akurat wychodzili tamtędy Chciałbym dodać, że jest to moje drugie konto na którym posiadam prime, nie wiem jak admin mógł stwierdzić po 2 rundach, że niby odpalony latam, ale może ma większe doświadczenie niż moje wynoszące +- 4 lata, ale okej, no to tyle chyba, lubię ten serwer i grywam sobie na nim a tu taka niespodzianka w trzech króli Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=bardzo przepraszam&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199086061757/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Życzę miłej środy i dalekich skoków Kamila Stocha, pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 @ Spr1nt^^ 48 h na rozpisanie demka, a druga sprawa to zmieńcie nick @ Junior Admin w sourcebansie, bo takie szukanie na forum admina to dramat. Nich nick będzie taki sam jak na serwerze lub chociaż w sourcebansie. Witam, Odwołanie przyjmuję, ponieważ @ Spr1nt^^ olał sytuacje i nie zainteresował się odwołaniem. Proszę @ Opiekun SerweraONLY MIRAGE wyciągnięcie konsekwencji od administratora. Pozdrawiam 4 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi