Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BAN na tydzień za brak kultury :D

MAKLOWICZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: MAKLOWICZ

Admin banujący: MANY

Serwer: DD2

Data zdarzenia: 6.01.2021 ok. godz 21

Opis sytuacji:  pomyślałem, że napiszę odwołanie, ale bardziej w celu obnażenia braków w umiejętnościach adminowania gracza MANY niż samego umożliwienia grania dla mojej osoby, bo serwerów jest pełno i tydzień bez grania na Strefie Skilla jakoś przeżyję :Dno cóż ban na tydzień za kulturę a właściwie jej brak to już jest śmiech na sali tym bardziej, że nie obrażałem broń Boże rodziny gracza o nicku Wiktoria :D admin Many pucuje się do gracza o nicku Wiktoria, którą zapytałem żartobliwie czy da mi NK a jako że oboje graczy mają się ku sobie to wygrałem bana na tydzień :D 

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):  https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=8789

Wycinek bana z konsoli: 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Słuchaj jeszcze odwołanie piszesz xD 

Twoje chamskie odzywki typu "Jesteś ładna czy jesteś paszczur" "Jesteś Już legealna czy jeszcze nie " "A Pizd* Golisz"  "No daj kontakt do siebie" "Zrobił bym Cie" nie  pogrążaj się dalej. Jak Ty napisałeś w skardze że dziewczyna ma 15 lat a Ty do niej takie rzeczy piszesz. To Ja Ci powiem że masz coś nie równo pod sufitem powinieneś iść do dobrego specjalisty na nogi bo na głowę za późno.

Myślę że żadna  kobieta nie chciała by być tak traktowana zwłaszcza taka młoda. 

Edit: "Odwołanie napisałem tylko z tego powodu, żeby Ciebie pogrążyć bo takie osoby trzeba odpowiednio ustawiać do pionu" I w czym Ty chcesz Mnie pogrążyć bo nie rozumiem za bardzo? Sam Siebie pogrążasz bo nie masz szacunku do kobiet.

@ KillYourself  Jak byś mogła proszę o wypowiedzenie się :) Dzięki ! 

Jedno Mi demko gdzieś Wsiąkło bo HTML usuwa po kilku dniach. A te miałem zapisane w folderze z grą. 

Dowody : 

1: http://hostuje.net/file.php?id=3c3450f38cd6fb52843b2ee160e91953

2:http://hostuje.net/file.php?id=a55f40cf8bf44d057c374b331ed9f96e

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Dzięki 2

ifkVP6D.gif.1dd7729348b96c93a485cc8b77fdc753.gif

• Użytkownik

Odwołanie napisałem tylko z tego powodu, żeby Ciebie pogrążyć bo takie osoby trzeba odpowiednio ustawiać do pionu, mi ban na Strefie na tydzień życia nie zawali, natomiast jak widać Ty masz z tego powodu zajebistą satysfakcję, że pomogłeś wirtualnej koleżance ...

Wyślij proszę screeny tego typu tekstów lub chociaż wycinek 1 demka, które ponoć oglądałeś (bo po takim tekście z Twojej strony, że widziałeś to na demkach poleciał ban), gdzie taki tekst puściłem to się zgodzę z tym jak najbardziej w przypadku BANA NA TYDZIEŃ ZA BRAK KULTURY ... Żeby nie udawać nie wiadomo kogo i w pełni niewinnego to żartobliwe teksty typu daj NK albo czy pogadamy poza CS'em to okej do tego się mogę przyznać i dużo osób tak pisze, nawet przy adminach i nie dostaje jakiegokolwiek bana (a na pewno nie na tydzień), ale nie wmówisz mi nastolatku, że teksty typu czy golisz to i tamto albo zrobiłbym Cię padały z mojej strony, bo tego nigdy nie powiedziałem do jakiejkolwiek kobiety na serwerze (jeżeli tak było proszę o wspomniany screen/demko skoro je tak niby wnikliwie przejrzałeś jak to pisałeś na serwerze :D) ... do takiego stopnia się nie pogrążam bo mam żonę i prawie 30 lat, więc nie mam bani zrytej do tego stopnia, żeby pisać/mówić takie teksty, natomiast Ty broniąc swojej wirtualnej koleżanki, co do której pewnie liczysz na jakikolwiek kontakt poza CS'em nie sądzę żebyś tak z miejsca wlepiał bana na tydzień gdyby była Ci to jakkolwiek obojętna osoba, więc się zastanów nad swoim zachowaniem i uderzaniem "na serio" do małolatek. Bez odbioru.

Edytowane przez MAKLOWICZ
  • Ha ha 2
  • Użytkowniczka

Jako kobieta, bo jednak mogę się tak nazwać, czułam się strasznie przytłoczona i w pewnym sensie upokorzona słysząc oraz czytając od ciebie takie treści. Są dowody w postaci demka jak i z dziś w postaci zdjęcia z mojego telefonu. Dałam Ci dziś szansę przeprosić mnie za chamskie odzywanie się do mnie, lecz ty stwierdziłeś, że "zasłużyłam". Nie pisałam tylko do Many, lecz do innego pomocnika jednego z serwerów i był tego samego zdania co wyżej wymieniony administrator, więc podawanie za przykład tego, że 

4 godziny temu, MAKLOWICZ napisał:

Many pucuje się do gracza o nicku Wiktoria

lub 

1 godzinę temu, MAKLOWICZ napisał:

pewnie liczysz na jakikolwiek kontakt poza CS'em

jest nie na miejscu i lepiej się przyznać do winy, niż pogrążać.

Ponad to z tego co wiem powinieneś dostać bana na o wiele dłużej, lecz po konwersacji z administratorem uznałam, że każdemu może się takie coś zdarzyć itp., więc powiedziałam, że po przeprosinach z twojej strony z chęcią zapomniałabym o całej sprawie, jednak teraz widzę, że nawet to nie zmieniłoby twojej osoby i twojego postępowania, a co z tym idzie cofam wcześniejsze słowa. Należy ci się tyle ile jest w regulaminie :)

Współczuje żonie.

• Super 4
  • Użytkownik

Zamykam żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania, jutro ogarnę temat.

Zapoznałem się z demkiem, nawet nie całym bo to nie ma sensu. Teksty typu "wiktoria daj do siebie numer, ile można prosić", "nie pucuj się do niego, on ma stulejke" albo gdy powiedziała, że idzie jeść twoją odpowiedzią było "jeść, c**e idzie golić, a nie jeść". Ban zostaje na 7 dni, chamstwo nie będzie tolerowane.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • eSX zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]