Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propka dot. Nicków

Szablo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam, chciałbym zaproponować propozycję  aby każdy Admin Serwera/Opiekun Serwera/Właściciel Serwera miał na serwerze cs;go/1.6 taki sam nick jak na forum.

Piszę to dlatego, że jak np. na Serwerze jest Admin o nicku Franek, a na Forum ma nick: Tomek no to nie wiadomo co to jest za Admin  i pod jakim nickiem jest na forum ;d 

Dzisiaj miałem akurat taką sytuację, że musiałem się pytać Admina jaki ma nick na forum, bo nie mogłem napisać takiej malusieńkiej skargi jak nie wiedziałem kogo oznaczyć na forum ;d 

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Użytkownik

Na tak
Niby drobna zmiana ale przyda się
Czasem mi też zdarzało się że musiałem szukać jak się inny administrator nazywa na forum.

• Lubię to! 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• LEGENDA

Jestem na tak, nie raz sam piszę do opiekunów/adminów aby zmienili nick taki jaki mają na forum bądź na odwrót. Ponieważ nie raz jest tak że w sb jest napisane że dał bana np.Antoni a na forum takiego nicku nie ma :/ @ @ Administrator   @ Junior Admin @ Właściciel

• Lubię to! 4
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Użytkownik
  • Użytkownik

Jestem na tak. Sam też miałem kilka razy problem by znaleźć admina po nicku.  Jak to "nie uda się zmusić?". Wchodzi zarządzenie to masz zastosować alba ranga off.

• Zasłużony

Propozycja na pewno ułatwi znalezienie danego admina, co za tym idzie, szybką i sprawną komunikację. Na TAk

• Super 1
  • Użytkownik

Od tego się robi przecież listę administracji.. 

Nie każdy będzie chciał raczej zmienić nick,

Ja jestem neutralnego zdania 

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Zasłużony

Oczywiście ze na tak. Ile razy to musiałem szukac admina w dziale serwera zeby oznaczyc go pod odwolaniem...

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Chcecie to zróbcie tak 

• Ha ha 1
  • Wrr 2
  • Użytkownik

Nie wiem jak jest w CS:GO, ale w 1.6 w bansie jest SID admina banującego, ja sam czasami zmieniam nick żeby wejść na serwer "incognito" i kogoś obejrzeć/zbanować. Jestem nautral z racji takiej, że SID admina widzi tylko osoba z kontem w bansie, zwykli gracze niestety nie mają takiej opcji.

Bardzo dobry pomysł jestem jak najbardziej na TAK

Ale u mnie wyglądało  by tak - ujednolicenie nicków. Ogólnie normalnym byłoby wprowadzenie wymogu NICK NA FORUM = NICK NA SERWERZE (w sensie administracja) - wtedy nie byłoby problemu z zrozumieniem na czyje bany własnie patrzymy. JEŻELI ludzie chcieliby grać na kilku nickach - można by było stworzyć listę administracji danego serwera: oznaczenie - nick/nicki - steam(sid) i już jest 100 razy łatwiej cokolwiek zrobić.  Po prostu opiekunowie by sobie tego pilnowali, a byłoby lepiej w samej organizacji. U mnie wyglądało to mniej więcej tak:

rcona.png.fd865f4617efd809d39c8818933f1c18.png.f93488f7fb87a9f8220d0a76c4ab24f5.png

- @ GENERAL ALADEEN
- xyz.2910
- zeroware-cheat/or/not?
- cl_firework
- sv_cheat 1
- hl1 cheat detected: 'unnamed 
- a'IM alive! } 
; 0:0:4899825
---
@Eryk {

- Eryk }
; 0:0:41330257
---

Lub bardziej "elegancko" bez miliona nicków:
@ GENERAL ALADEEN "G3N3raL"- 0:0:4899825
@Eryk - "kyrE" - 0:0:41330257

• Użytkownik∙

Witam na kilku serwerach w regulamienie serwera istenieje taka zasasda (CS:GO Arenki 1vs1 oraz awp #1 i #2) tj. :

• Admin musi mieć taki sam nick na serwerze jak i forum (możliwe wyjątki po zgłoszeniu).

Jestem za wprowadzeniem tego na resztę serwerów.

77c55daf899048c1de423be284d41517.gif.c701380bf2d07b52958108c81af1488e.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Super propozycja, sam się denerwuję że chce do kogoś napisać a tu nie ma tej osoby o takim nicku, jeszcze żeby miał taki sam nick na steam haha 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]