Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam, chciałbym zaproponować propozycję aby każdy Admin Serwera/Opiekun Serwera/Właściciel Serwera miał na serwerze cs;go/1.6 taki sam nick jak na forum. Piszę to dlatego, że jak np. na Serwerze jest Admin o nicku Franek, a na Forum ma nick: Tomek no to nie wiadomo co to jest za Admin i pod jakim nickiem jest na forum ;d Dzisiaj miałem akurat taką sytuację, że musiałem się pytać Admina jaki ma nick na forum, bo nie mogłem napisać takiej malusieńkiej skargi jak nie wiedziałem kogo oznaczyć na forum ;d 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Na tak Niby drobna zmiana ale przyda się Czasem mi też zdarzało się że musiałem szukać jak się inny administrator nazywa na forum. 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Stycznia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jestem na tak, nie raz sam piszę do opiekunów/adminów aby zmienili nick taki jaki mają na forum bądź na odwrót. Ponieważ nie raz jest tak że w sb jest napisane że dał bana np.Antoni a na forum takiego nicku nie ma @ @ Administrator @ Junior Admin @ Właściciel 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nie uda wam się zmusić żeby nagle spora część administracji zmieniała nick. Proponuje ogarnąć https://strefaskilla.pl/search/?&type=core_members&joinedDate=any&group[279]=1&group[290]=1&group[232]=1&group[200]=1&group[383]=1&group[388]=1&group[357]=1 https://strefaskilla.pl/search/?&type=core_members&joinedDate=any&group[316]=1&group[251]=1 Oddzielić to wszystko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grandfather Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jestem na tak. Sam też miałem kilka razy problem by znaleźć admina po nicku. Jak to "nie uda się zmusić?". Wchodzi zarządzenie to masz zastosować alba ranga off. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Propozycja na pewno ułatwi znalezienie danego admina, co za tym idzie, szybką i sprawną komunikację. Na TAk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Od tego się robi przecież listę administracji.. Nie każdy będzie chciał raczej zmienić nick, Ja jestem neutralnego zdania naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Oczywiście ze na tak. Ile razy to musiałem szukac admina w dziale serwera zeby oznaczyc go pod odwolaniem... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Chcecie to zróbcie tak 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jeszcze jak jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nie wiem jak jest w CS:GO, ale w 1.6 w bansie jest SID admina banującego, ja sam czasami zmieniam nick żeby wejść na serwer "incognito" i kogoś obejrzeć/zbanować. Jestem nautral z racji takiej, że SID admina widzi tylko osoba z kontem w bansie, zwykli gracze niestety nie mają takiej opcji. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Bardzo dobry pomysł jestem jak najbardziej na TAK Ale u mnie wyglądało by tak - ujednolicenie nicków. Ogólnie normalnym byłoby wprowadzenie wymogu NICK NA FORUM = NICK NA SERWERZE (w sensie administracja) - wtedy nie byłoby problemu z zrozumieniem na czyje bany własnie patrzymy. JEŻELI ludzie chcieliby grać na kilku nickach - można by było stworzyć listę administracji danego serwera: oznaczenie - nick/nicki - steam(sid) i już jest 100 razy łatwiej cokolwiek zrobić. Po prostu opiekunowie by sobie tego pilnowali, a byłoby lepiej w samej organizacji. U mnie wyglądało to mniej więcej tak: - @ GENERAL ALADEEN - xyz.2910 - zeroware-cheat/or/not? - cl_firework - sv_cheat 1 - hl1 cheat detected: 'unnamed - a'IM alive! } ; 0:0:4899825 --- @Eryk { - Eryk } ; 0:0:41330257 --- Lub bardziej "elegancko" bez miliona nicków: @ GENERAL ALADEEN "G3N3raL"- 0:0:4899825 @Eryk - "kyrE" - 0:0:41330257 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam na kilku serwerach w regulamienie serwera istenieje taka zasasda (CS:GO Arenki 1vs1 oraz awp #1 i #2) tj. : Admin musi mieć taki sam nick na serwerze jak i forum (możliwe wyjątki po zgłoszeniu). Jestem za wprowadzeniem tego na resztę serwerów. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Super propozycja, sam się denerwuję że chce do kogoś napisać a tu nie ma tej osoby o takim nicku, jeszcze żeby miał taki sam nick na steam haha Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 @ Trivor @ Dusia co z tym? 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Lutego 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi