Użytkownik Hack3r Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam. Chodzi mi o to aby dodać możliwość założenia klanu lub gildi, i potem rekrutacji do drużyny ludzi np potrzeba by 1000 starttracka aby zrobić taką drużynę i potem razem zdobywać starttracki, topki jakieś właśnie klanów czy coś. Było by to urozmaicenie niż ciągła gra, żeby wbić topke albo 4fun. EDIT: @ shinga widziałem już nieraz takie klany na różnych typach serwerów: cs go mod, codmod czy też na zwykłych serwerach. Myślę że po prostu to by było w jakimś stopniu urozmaicenie, skoro są skiny z cs to czemu by nie zrobić takiego czegoś. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Klany/Teamy bardziej pasują na GO:MODZIE, tak czy inaczej to dd2, więc nie róbmy czegoś co nie jest potrzebne. Zbędne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Również uważam, że to jest zbędne. Trzymajmy się tego, że to jest zwykle dd2 a nie jakiś cod mod 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Moim zdaniem to jest nie potrzebne poczekajmy na wypowiedz @ Varroy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 klany na dd2? tak jak napisał to shinga bardziej do go moda albo coda ale nie dd2 dajcie spokój XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi