Użytkownik Płetwek Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nie działa wiadomość do admina u@, zamiast wiadomości wyskakuje samo puste pole. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam, Zróbcie Backupa i: Trzeba ręcznie zaktualizować plugin SM, ponieważ coś jest rozwalone w podstawowym pluginie. Spróbujcie zejść do 6492 SM. Automatycznie aktualizowany plugin możecie mieć teraz 1.10.0.6502, więc zszedł bym na 6492. @ Trivor Pozdrawiam //edit @ Andrzej. po co dźwięk i kolor, chodzi o naprawienie, a nie dodawanie następnych bajerów 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ogólnie to raczej nie wina builda sm, a czegoś innego. Na 3 mapach mam build 6502 od początku i nie mam żadnego problemu. Ogólnie proponuje wgranie pewnego pluginu który rozbudowuje u@. (Kolor + dzwiek) pozdrawiam H2K_BaseChat.rar Edit1. @ Krejzol to chcesz rozwiązać problem cofając wersje sm wywołując przy tym całą liste errorów? To na pewno nie wina sm skoro działało i nagle przestało. A plugin z dzwiekiem ma byc po to aby zaden admin nie ominal zgloszenia na u@ samemu grajac. Proste 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi