Użytkownik∙ Feb0 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nick: Feb0 Data otrzymania bana: 07.01.2021 22:35 Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): słodka ćpunka Wiem, że Brat który grał na serwerze Jailbreak i robił FK i wyzywał to nie żadne wytłumaczenie ale się za niego przyznałem lecz mam nadzieję, że dostane UB bo umiem prowadzić i grałem na srwerze Dawno Dawno temu jeszcze przed zmianą IP i wgl. Bardzo za niego przepraszam i oby sprawa się wyjaśniła Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 A skąd mamy mieć pewność że znowu nie wejdzie na JB i zacznie robić FK? A no nie mamy takiej więc jakoś mnie to nie przekonuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Moim zdaniem ja bym mu ub nie dał bo zaś mass fk będzie kilka razy mnie z fk więc ja bym mu dał dłuższego bana z wielkim poszanowaniem T H C 3> uderza w skron. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Sam bierzesz odpowiedzialność za swoje konto , nie mamy pewności że nie stanie się to kolejny raz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi